Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
donderdag 18 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Pure Beauty Schoonheidssalon Fennita opent haar deuren
donderdag 29-11-2007

In haar salon biedt Fennita u een breed scala aan behandelingen aan

GENEMUIDEN - Aandacht voor jezelf. In deze drukke tijden wellicht geen gek idee! Sinds november is Genemuiden een schoonheidssalon rijker en  kunt u voor een ontspannende schoonheidsverzorging terecht bij  “Pure Beauty schoonheidssalon Fennita”aan de Gans 11. Fennita is wel bekend met de “beauty en wellnes” sector. Naast gediplomeerd schoonheids specialiste en pedicure is ze ook gediplomeerd drogist, waarmee ze al jaren vakkundig advies verstrekt op het gebied van cosmetische producten. Haar grote enthousiasme voor het vakgebied kwam al gedurende haar opleiding schoonheidsspecialiste naar voren toen ze werd uitverkoren voor de finale ronde van de “Blue Diamond Award” (Cursist van het Jaar van het KOC Nederland) in de jaarbeurshallen in Utrecht. Met hetzelfde enthousiasme wil ze zich ontfermen over de verzorging van uw huid in haar nieuwe salon.

In haar salon biedt Fennita u een breed scala aan behandelingen aan. Zo wordt er aan de hand van een gratis huidsanalyse bepaald welke gelaatsbehandelingen het beste aansluiten bij de behoefte van uw huid. Daarnaast behoren ook de verzorgende behandelingen als harsen, epileren, massages en voetbehandelingen natuurlijk tot de mogelijkheden. Naast deze verzorgende voet- en gelaatsbehandelingen kunt u bij “Pure Beauty” ook terecht voor Visagie, voor bijvoorbeeld een bruidsmake-up. Maar ook een mooie dag of avond make-up laten u er verzorgd en stralend uitzien bij elke gelegenheid. 
Fennita is door haar brede opleiding instaat om de behandeling aan te laten sluiten op de behoeften van uw huid en natuurlijk uw persoonlijke wensen en u daarnaast te voorzien van een vakkundig advies op het gebied van cosmetische producten. De producten (zowel verzorging als make-up) die bij “Pure Beauty”gebruikt worden zijn vrij van parfum en hypo allergeen, dit maakt ze geschikt voor alle huidtypen zelfs de meest gevoelige huid.

Kortom voor verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen aan lichaam en gezicht kunt u terecht bij Pure Beauty schoonheidssalon Fennita Prins.
Meer informatie; Pure Beauty schoonheidssalon Fennita Prins, tel. 0648467149.

Gepubliceerd op: donderdag 29-11-2007 door willem. 2903 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 21 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0262 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login