Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> regio
woensdag 1 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Party Service Slump nieuwe cateraar TheaterCorso
woensdag 30-01-2013
foto: © eigen foto

BANT - Party Service Slump uit Bant is de nieuwe cateraar van het TheaterCorso. Het bestuur van het evenement en directeur Henk Slump ondertekenden daarvoor dinsdag het contract op het uiteraard nog lege evenemententerrein van Sint Jansklooster. Slump verzorgt straks niet alleen de catering in de feesttent, maar ook voor de tienduizenden bezoekers van het corso.
Volgens de Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (de organisatie achter het TheaterCorso) is een goede catering essentieel voor het slagen van het evenement. Bezoekers willen snel bediend worden en goed kunnen eten en drinken, terwijl voor de dorpelingen zelf een goede organisatie in de feesttent heel belangrijk is. "Mensen kijken een jaar lang uit naar dit feest en sparen daarvoor. Dan moet je als organisatie de kwaliteit en faciliteiten bieden die daarbij passen. We zijn ervan overtuigd dat Slump dit heel goed kan."

Slump, met vestigingen in Bant en Kampen, is de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde en zeer professionele partycateraar. "De laatste jaren doen we ook steeds meer evenementencatering. Juist omdat we beide disciplines beheersen, zijn we geschikt voor evenementen zoals het TheaterCorso. Regelmatig werken wij op grote dorpfeesten of evenementen zoals de Bloembollen Vakdagen in Creil, het Pieperfestival en Maritiem Den Bosch."

Slump is enthousiast over de samenwerking met het TheaterCorso. "Ongelooflijk wat zich rond de derde vrijdag van augustus afspeelt in Sint Jansklooster. Heel knap dat het dorp dit presteert. Het lijkt ons geweldig om tijdens het corso te werken en de vele bezoekers goed te bedienen."

Gepubliceerd op: woensdag 30-01-2013 door Harm van Wendel. 1975 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 40 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0163 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login