Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:algemeen
zaterdag 19 april 2014
13e Jaargang... Update:
De huldiging van Albert Flier
zaterdag 19-04-2014

GENEMUIDEN - Opname en montage: Helmich Lubberts

(Advertentie)

foto:

GENEMUIDEN - Komende vrijdag zijn er bekerfinales zaalvoetbal in d' Overtoom. Ook SC Genemuiden 5 komt dan in actie. De deelnemers zijn de finalisten van de bekercompetitie uit de categorie A mannen en categorie B mannenTeams uit de categorie A mannen zijn teams die in district Noord in de competitie uitkomen in de 1e klasse, Hoofdklasse en Topklasse F.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Opname en montage: Sportclub TV

Flier is bijna Mister Sportclub
zaterdag 19-04-2014
foto: © Jannes van den Berg

GENEMUIDEN - Albert Flier speelde vandaag zijn 400e competitiewedstrijd voor Sportclub Genemuiden. Hij kreeg daarom vooraf een bos bloemen van voorzitter Willem van der Haar. "Albert is bijna 'mister Sportclub'. Alleen Henri Eenkhoorn speelde meer wedstrijden", zegt Van der Haar. Dat aantal van Eenkhoorn is wel in te halen voor Flier, zo lijkt het. De stoere verdediger speelde namelijk in totaal 409 wedstrijden. Na Eenkhoorn en Flier speelden Wiljan Kattenberg, Harm van Dijk en Henk van Dalfzen de meeste wedstrijden voor de groen-witten.

(Advertentie)

foto: © De beste biljarter van Genemuiden: Klaas van den Berg

GENEMUIDEN - De beste biljarters van Zwartewaterland strijden de komende tijd tegen elkaar. In De Rank was vandaag de aftrap van die titelstrijd. Grote favoriet is Jan van den Berg uit Hasselt. Volgens Henk Post van Biljartvereniging Genemuiden is dat verreweg de beste biljarter van Zwartewaterland.

(Advertentie)

Genemuiden niet langs VVOG
zaterdag 19-04-2014
Flier: 'We hadden ook met 1-6 kunnen verliezen'
foto: © Jannes van den Berg

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden kwam zaterdag op eigen veld niet langs rode lantaarndrager VVOG. Lanjouw redde met een mooie treffer nog een punt. Eerder had Boersma de Harderwijkers op 0-1 gebracht. Het puntverlies is extra jammer omdat Flevo Boys op eigen veld met 1-2 verloor van Go Ahead Kampen. Genemuiden staat nu nog drie punten achter op de Emmeloorders.

(Advertentie)

Uitslagen Biljartvereniging
zaterdag 19-04-2014
Speelronde 28 d.d.: 17-04-2014

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 52 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

Pagina gegenereerd in 0.0147 s. | Webmaster:Klaas | Webmaster:Redactie | disclaimer | login