Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:algemeen
dinsdag 2 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Informatie van en voor bedrijven.

Genemuiden Actueel ook op Facebook
dinsdag 02-09-2014

GENEMUIDEN - We kunnen moeilijk zeggen dat we er snel mee waren...maar Genemuiden Actueel is sinds deze week ook op Facebook present. Op https://www.facebook.com/genemuidenactueel.nl?fref=ts publiceren wij highlights uit het lokale nieuws, maar ook andere berichten, discussies, foto's en andere Genemuiden zaken.

Info over 'broodfonds' ZZP'ers
vrijdag 29-08-2014

GENEMUIDEN - Op donderdag 18 september 2014 verzorgt het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) een netwerkavond voor alle leden en andere zelfstandige professionals uit Zwartewaterland. Van 19.00 tot 22.00 uur staat in Polderzicht, Oude Wetering 139 in Mastenbroek niet alleen een netwerkborrel, maar ook een presentatie van het Broodfonds op het programma. Voor leden is de toegang gratis, niet-leden betalen 7,50 euro. Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 september 2014 aanmelden via penningmeester@onzzwartewaterland.nl.

Impressie nieuwe supermarkten
donderdag 28-08-2014
foto: © KK Heutink

GENEMUIDEN - De bouwwerkzaamheden aan de Klaas Fuitestraat zijn in volle gang. Nog dit jaar moet de huidige bouwplaats veranderen in een onderkomen voor de ALDI en de BONI. Hoe dat eruit komt te zien, is mooi te zien op deze impressie van de architect.

Grote kofferbakmarkt in Kampen
donderdag 28-08-2014

KAMPEN - Op het Melmerpark is komende zaterdag een grote kofferbakmarkt. Vanaf 08.00 uur kunnen koopjesjagers en schatzoekers terecht op het nieuwste bedrijventerrein van Kampen. Wellicht kunnen ze dan meteen het winkelbestand ontdekken. Op het Melmerpark zitten naast de McDonald's en de Shell sinds dit jaar ook onder meer Hubo/'t Sfeerhuys, VWC, de Action en de Aldi. Het bedrijventerrein heeft een duidelijk Genemuider tintje omdat Genemuider ondernemers betrokken zijn bij de Hubo en VWC. Bovendien bouwde de Groothuis Bouwgroep het park. 

GENEMUIDEN - De nieuwe website van Genemuiden Actueel is bijna klaar. Mensen die een sneak preview van de website zagen, zijn heel positief over de heldere en overzichtelijke vormgeving. Die sluit overigens zoveel mogelijk aan bij de huidige website, zodat zoeken straks niet nodig is. Vermoedelijk gaat de nieuwe site eind september online.

Sampark organiseert achtdaagse ondernemersreis
foto: © St. Sampark

Stichting Sampark organiseert van 16 tot 23 november een achtdaagse ondernemersreis naar India. Samparkvoorzitter Harry van Dalfsen neemt het reisgezelschap mee naar de gouden driehoek: Delhi, Agra en Jaipur. Daarnaast bezoeken de deelnemers de onderwijsprojecten van Stichting Sampark.

De Groene Lantaarn is donderdagmorgen 28 augustus i.v.m familieomstandigheden gesloten!

Vacature voor timmerman
zaterdag 23-08-2014
vhattem_240

 Van Hattem Deuren en Dakkapellen BV is een sterk groeiende en creatieve organisatie, welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van houten en kunststof dakkapellen en binnendeuren. Binnen van Hattem Deuren en Dakkapellen werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Bij Sigrid ook op donderdag open
donderdag 21-08-2014
Workshops Chalk Paint bij Sigrid
foto: Workshops Chalk Paint bij Sigrid
Bij Sigrid is vanaf komende week ook iedere donderdag open. Tot dusver was de winkel van Sigrid Beens alleen op vrijdag en zaterdag open. Tegelijkertijd met deze uitbreiding van de openingstijden begint het workshopseizoen weer. Sigrid geeft onder meer workshops met de bijzondere verf Chalk Paint en leert cursisten de beginselen van een Traveler's Notebook. Kijk op www.bijsigrid.nl voor alle informatie.
 

MEER NIEUWS


Wie is Online ?..

Nu online: 34 bezoeker(s)
AAN DE ZIJLIJN

Wilt u een nieuw product of een nieuwe dienstverlening van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Neem vrijblijvend contact op met de redactie van Genemuidenactueel en ervaar het enorme bereik!

AGENDA
ADVERTENTIES

(Advertentie)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0385 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login