Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:algemeen
vrijdag 18 april 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Informatie van en voor bedrijven.

Nieuwbouw Drapeniersgilde van start
donderdag 17-04-2014
foto: © Jannes van den Berg

HASSELT - Burgemeester Bilder schoot donderdagmiddag de start van tien nieuwe woningen aan de Drapeniersgilde van start. Dit zijn ruime twee-onder-één kappers in de nieuwe wijk van Hasselt. De aanwezigen namen na afloop van de plechtigheid een hapje en drankje in De Linde. Heutink bouwt de woningen, makelaar is Bonthuis Vaartjes.

(K)MC heet nu Massage Genemuiden
donderdag 17-04-2014
Nieuw specialisme erbij
Roland Plezier van Massage Genemuiden
foto: Roland Plezier van Massage Genemuiden

GENEMUIDEN - (K)MC Genemuiden verandert de naam in Massage Genemuiden. Tegelijkertijd biedt het nu als een van de weinige massagecentra in de regio ook fibromyalgie therapie aan. “Met verschillende soorten massage verminderen wij de stress en pijn. Ook geven wij tips en adviezen voor voeding en supplementen. Uiteraard genezen wij de ziekte niet, maar de behandeling levert heel snel goed resultaat op”, zegt Roland Pleizier van Massage Genemuiden.

GENEMUIDEN - Breman Installatiegroep heeft niet de Familiebedrijven Award 2014 gewonnen. Die eer ging naar Westland Kaas. Breman behoorde bij een kleine selectie kandidaten, maar uiteindelijk viel de keus op de kaasproducent. Premier Rutte reikte de prijs uit.

foto: © Jannes van den Berg

GENEMUIDEN - 't Olde Staduus heeft er een nieuwe vaste bewoner bij: Icare. De zorginstelling is later dan gepland toch in het centrumgebouw getrokken. Woensdag was er een open huis, zodat Genemuiden de nieuwe ruimte kon bekijken. Onze fotograaf Jannes van den Berg was ook aanwezig.

GENEMUIDEN - Wij hebben drie uur zere benen, de kinderen waarvoor we het doen lijden altijd pijn…”, zegt Jan Pleijsier van OK Genemuiden. Hij heeft het over de loodzware klim naar de Mont Ventoux die tientallen ondernemers in juni per fiets of te voet ondernemen. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KiKa (kinderen kankervrij). Streefbedrag is 15.000 euro, stiekem dromen doet Pleijsier van 20.000 euro.

De Genemuidenaar kent als geen ander het belang van onderzoek naar kanker. Vijf jaar terug ontdekten doktoren een tumor bij zijn dochter Lieke. De periode daarna maakte enorme indruk op het gezin. Toen de ondernemers van OK Genemuiden bedachten dat ze iets voor de maatschappij moesten terug doen, was daarom het thema snel gekozen. “Bovendien fiets ik zelf mijn hele leven al, dus ook de klim naar de Mont Ventoux kwam snel in beeld. Zelf ben ik vorig jaar tijdens Alp ‘d HuZes zes keer de Nederlandse berg opgefietst en dat was een prachtige belevenis. Als je helemaal uitgewoond bovenaan de top staat, voel je heel goed waarvoor je het doet: en dan nog hebben die kinderen het veel zwaarder…”

foto:

GENEMUIDEN - Het schilderij dat Marry Bekendam verloot voor Forza4Sam hangt in het atelier aan de Westerkaai. Genemuiden kan kortom goed zien welk schilderij tijdens Te Kunst en te Keur op 25 april voor hooguit een paar euro valt te winnen. Met het mooie werk hoopt Bekendam zoveel mogelijk geld voor de stichting van haar neefje Sam op te halen. Loten zijn te koop tijdens het evenement.

Spannende woensdag voor Breman
dinsdag 15-04-2014
Genemuider bedrijf Breman maakt een spannende woensdag mee. Premier Rutte reikt in de Nieuwe Kerk in Den Haag namelijk de Familiebedrijven Award 2014 uit en de Breman Installatiegroep is daarvoor een van de vier kandidaten. Royal Agio Cigars, Nijhof-Wassink en Westland Kaas zijn de concurrenten. Tijdens de bijeenkomst houdt de minister-president een toespraak en gaat hij in gesprek met de aanwezige ondernemers. De Familiebedrijven Award is vorig jaar in het leven geroepen door Stichting Familie Onderneming.

GENEMUIDEN - De winkeliers van Middenstands Vereniging Genemuiden sluiten komende vrijdag om 17.00 uur hun deuren. Dit in verband met Goede Vrijdag. Dit betekent dus dat er dan geen koopavond is. Alle informatie over de MVG volgen? Kijk dan op www.winkeleningenemuiden.nl of volg de winkeliers op Twitter via @genemuidenMVG.

GENEMUIDEN - Wie maakt de mooiste bloem voor mama? Dat is het thema van een moederdagwedstrijd van de Middenstandsvereniging Genemuiden (MVG). Kinderen die de mooiste bloem knutselen winnen daarmee een prachtige bos bloemen: het ideale cadeau voor moederdag!

MEER NIEUWS


Wie is Online ?..

Nu online: 23 bezoeker(s)
AAN DE ZIJLIJN

Wilt u een nieuw product of een nieuwe dienstverlening van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Neem vrijblijvend contact op met de redactie van Genemuidenactueel en ervaar het enorme bereik!

AGENDA
ADVERTENTIES

(Advertentie)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0321 s. | Webmaster:Klaas | Webmaster:Redactie | disclaimer | login