Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:algemeen
zaterdag 2 augustus 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Informatie van en voor bedrijven.

Eindhovense stadsderby op Genemuider kunstgras
woensdag 16-07-2014
foto: © Greenfields

EINDHOVEN - De VV Eindhoven en PSV speelden gisteravond een stadsderby op een nieuw kunstgrasveld. Dat is geleverd door GreenFields uit Genemuiden dat samenwerkt met Ten Cate. Onlangs stapte ook Excelsior over op een grasmat van GreenFields. Daarnaast spelen de eredivisieclubs ADO Den Haag, Heracles, FC Zwolle en FC Dordrecht op dit kunstgras.

Spil in de zakelijke vastgoedsector
foto:

Bonthuis Vaartjes Makelaars vangt veel positieve signalen op over de bedrijfsvastgoedmarkt in Zwartewaterland. Piet Bonthuis en Freek van den Berg van het kantoor noemen de komst van de HEMA naar Genemuiden en de aantrekkende economie als voorbeelden. Met gezamenlijk meer dan een halve eeuw ervaring kunnen zij het weten. Zij kennen nagenoeg alle bedrijfspanden in Zwartewaterland.

foto: © Eigen foto

GENEMUIDEN - Door het organiseren van een groots opgezet biljarttoernooi met een bijzonder aantrekkelijk prijzenpakket gaan biljartvereniging  HZW en Gilde Slager Evert van Ingen gezamenlijk hun naam en activiteiten promoten in Zwartewaterland. Alle leden van de biljartverenigingen in Genemuiden, Hasselt,  Kamperzeedijk en Zwartsluis ontvangen binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan het biljartevenement dat eind oktober op de agenda staat van HZW.

Burgemeester op bezoek bij R&S
donderdag 10-07-2014
Burgemeester op bedrijfsbezoek
foto: Burgemeester op bedrijfsbezoek

GENEMUIDEN - Burgemeester Bilder ging in de afgelopen week op bezoek bij R&S Techniek BV in Genemuiden. R&S Techniek B.V. is een installatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties voor utiliteits- en woningbouw. Met ruim 15 jaar ervaring richten de activiteiten zich  vooral op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Burgemeester Bilder legt regelmatig bedrijfsbezoeken af bij de bedrijven in de gemeente Zwartewaterland. Doel hiervan is om de betrokkenheid tussen de gemeente en het bedrijfsleven te bevorderen.

MxMove tijdens bouwvak gesloten

Beweegcentrum MixMove, gevestigd in ’t Olde Stadhuus, is gesloten met de bouwvak. Daarna zijn er weer allerlei vormen van beweging te volgen voor jong en ouder.  Afgelopen week heeft de oudste deelneemster haar 80ste verjaardag mogen vieren, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers. Van de groep mocht zij een mooie bos bloemen ontvangen. Genemuiden actueel was getuige. ‘Bewegen geeft je lichaam en geest energie’ verteld de jarige.
Het houdt je inderdaad jong(er) met of zonder beperkingen. Daarnaast geeft het gezelligheid om te bewegen binnen een groep. Almira kijkt vooral naar je mogelijkheden, er is altijd een vorm van beweging wat geschikt is, ook al ziet men die zelf niet altijd.

Hup Holland Hup Chrysant
dinsdag 08-07-2014
Speciale voetbalchrysant
foto: Speciale voetbalchrysant

GENEMUIDEN - Het Nederlands Elftal maakt nogal wat los in Nederland en Genemuiden. Vanaf morgen is bij Bosch Bloemen & Wonen bijvoorbeeld de Hup Holland Hup chrysant verkrijgbaar. Ongetwijfeld een prachtig boeket voor op tafel tijdens de halve finale tegen Argentinië.

Geert Doosje draagt stokje over aan Bert Leistra
foto: Geert Doosje draagt stokje over aan Bert Leistra

Bert Leistra volgt Geert Doosje op als voorzittter van Rotary Zwartewatersteden. Hij nam de voorzittershamer over tijdens de laatste bijeenkomst van dit seizoen, die plaatsvond in het Steenwijker Friedesheim.

Beweging houdt 80-jarige jong
donderdag 03-07-2014
foto: © Enrico Kolk

(door Enrico Kolk)

GENEMUIDEN – Jochemien Heutink viert vandaag haar 80e verjaardag. MixMove vierde dat vandaag na afloop van de sportles ‘55+ in beweging’. “Ik voel me geen 80 hoor”, lacht de jarige. “Eerder iets als 65.” Ze zat 62 jaar op Ruutvoorn en wandelde ook al die tijd. Nu ze tachtig is, is ze nog altijd kwiek en fit.

GENEMUIDEN -  Deze zomer die donkere kast in de kamer een fris kleurtje geven zónder te schuren en te gronden? Dát kan! Met Chalk Paint™ decoratieve verf van Annie Sloan hoef je zelfs niet te ontvetten. Je kunt direct beginnen met het leuke werk: schilderen! Deze verf is te gebruiken op hout, beton, aardewerk, glas, metaal etc. Supersnel een prachtig resultaat!

MEER NIEUWS


Wie is Online ?..

Nu online: 20 bezoeker(s)
AAN DE ZIJLIJN

Wilt u een nieuw product of een nieuwe dienstverlening van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Neem vrijblijvend contact op met de redactie van Genemuidenactueel en ervaar het enorme bereik!

AGENDA
ADVERTENTIES

(Advertentie)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0366 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login