Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:algemeen
maandag 22 september 2014
13e Jaargang... Update:
Actie tegen identiteitsfraude
maandag 22-09-2014

HASSELT - Zwartewaterland komt in actie tegen identiteitsfraude. De gemeenten Apeldoorn, Enschede en Zwolle, de Vreemdelingenpolitie Oost-Nederland, de Koninklijke Marechaussee, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, het Openbaar Ministerie en de Dienst Wegverkeer hebben een samenwerkingsconvenant opgesteld rondom identiteitsfraude. Zwartewaterland heeft als één van de 81 gemeenten, dit convenant getekend.

(Advertentie)

Duikbedrijf Nederland regelt het allemaal
foto:

Tijdens hun carrière als duikploegleider, beroepsduiker en hijskraanmachinist knaagde er al een tijdje iets. De manier waarop vele duikopdrachten worden afgehandeld zinde freelancers Erik Pluim (uit Zwartsluis) en Wichel Kok (uit Rouveen) niet. Het komt te vaak voor dat een duikploeg moet wachten óf zelfs linea recta naar huis kan omdat bijvoorbeeld de kraan niet direct beschikbaar is of omdat er geen stroom aanwezig is? “Een enorme geldverspilling en nog een bron van irritatie ook”, aldus Wichel Kok.

(Advertentie)

Zondag 28 september, aanvang 10:00 uur

HASSELT - In de Ichthuskerk aan de Kastanjelaan te Hasselt wordt zondag 28 september een kerkdienst gehouden voor mensen met een beperking. Deze dienst, die voor iedereen toegankelijk is, wordt geleid door ds. Peter Ros. Aanvang van deze dienst is om 10.00 uur.

foto:

ZWARTSLUIS - Zaterdag 20 september organiseerde Steenwijk’34, traditiegetrouw de eerste serieuze wedstrijd van het nieuwe zwemseizoen. Deze sprintwedstrijd stond ook dit jaar weer in de belangstelling van veel verenigingen. Op de deelnemerslijst stonden naast de namen van veel provinciale ploegen ook die van grote clubs uit het noorden, waaronder Leeuwarden en Hoogeveen. De deelname van het Duitse Epe gaf de wedstrijd een internationaal tintje.  ZVZwartsluis kende een zeer goede start van het seizoen met het behalen van drie podiumplaatsen in de verschillende totaalklassementen, daarnaast kon maar liefst 26 keer een nieuw persoonlijk record worden genoteerd met name op de vrijeslag en schoolslag.

(Advertentie)

De winnaars van de fotowedstrijd
foto: De winnaars van de fotowedstrijd

SINT JANSKLOOSTER - ‘Vlucht naar het zuiden’ van The Next was ook onder het publiek van het Bloemencorso Sint Jansklooster favoriet. De groep kreeg vrijdagavond in het Wapen van Utrecht daarom de publieksprijs uitgereikt. De wagenbouwers zelf vinden Olé van Olympia de mooiste corsowagen in 2014. Daarom is de ‘gouden dahlia’ voor Olympia.

(Advertentie)

Politie vindt drugs in auto
zondag 21-09-2014

KAMPEN - De politie in Kampen heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden voor bezit van harddrugs. De mannen krijgen een bon. Agenten controleerden de mannen in hun auto omstreeks 01.50 uur op de IJsselkade.

(Advertentie)

STAPHORST - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie jongens aangehouden na een vechtpartij op de Oude Rijksweg in Staphorst. De jongens krijgen proces-verbaal. Rond 02.45 uur bevond zich een grote groep jongeren op de Oude Rijksweg in Staphorst bij het benzinestation. Er werden vernielingen gepleegd en er braken onderlinge vechtpartijen uit.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 47 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0178 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login