Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> kerknieuws
donderdag 2 oktober 2014
13e Jaargang... Update:
Verslag zangavond ten behoeve van Stichting Hudson Taylor
woensdag 01-10-2014
ĎWie zal ons het goede doen zien?í

HASSELT - harpedavids_240Het nieuwe zangseizoen is net drie repetities oud als de eerste uitvoering zich aandient. Harpe Davids gaf zaterdagavond 27 september 2014 acte de présence op een concert dat georganiseerd werd ten behoeve van Stichting Hudson Taylor. Ook Hollands Jongerenkoor 5 (met soliste) onder leiding van Peter Wildeman nam hieraan deel. Locatie was de historische grote of st. Stephanuskerk in Hasselt; bekend terrein voor Harpe Davids. Altijd fijn om in deze prachtige kerk te zingen.

(Advertentie)

HASSELT - Mannenkoor Harpe Davids uit Genemuiden gaf zaterdag een concert in Hasselt met het Hollands Jongerenkoor. De opbrengst daarvan gaat naar de Hudson Tayler stichting die werkt voor christenen in China. De Reformatorische Omroep heeft opnames gemaakt van deze avond. Volgens de Facbook pagina van de RO zal de opname op zaterdag 8 oktober worden uitgezonden. Maar daar zal wel zaterdag 4 oktober  of woensdag 8 oktober mee bedoeld worden.

Opname en montage: Pieter Polman

(Advertentie)

foto: © Erik Eenkhoorn en Bert Jan Bakker

De colorrun was het kleurrijke hoogtepunt van de jaarlijkse gemeentedag van de Hervormde kerk. Die speelde zich af in en rond het Hervormd Centrum, maar ook konden liefhebbers meevaren met de Vijf Gebroeders of een stadswandeling maken. Andere programmaonderdelen waren een workshop bloemschikken en oefenen in een kinderkoor. Ook was er een broodmaaltijd en een Sing In. Van de Sing In maakte Bert Jan Bakker foto's.

 

Kijk hier naar een video van Henrico Bakker over de gemeentedag. http://www.youtube.com/watch?v=bICs-lOQysA&feature=youtu.be 

Zingnd noar de zundag
zondag 21-09-2014

GENEMUIDEN - Mooi onderdeel van Eikoerei was de zangdienst in de Hervormde Kerk. Ook daarbij was cameraman Pieter Polman aanwezig.

Klik hier voor het tweede deel: http://www.youtube.com/watch?v=itrGO8Dwjhw&feature=youtu.be

Klik hier voor de solo van Jeanet van Es:

http://www.youtube.com/watch?v=X0zlUCIWpRU&feature=youtu.be

Opname en montage: Pieter Polman

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Gospelkoor Joyful Sound organiseert voor de derde keer de "Joyful Challenge", een tekstschrijfwedstrijd voor echte creatievelingen met een boodschap! De opdracht is vóór 1 november 2014 een nieuwe Nederlandstalige tekst te schrijven op het lied "Het regent zonnestralen" van Acda & de Munnik, maar dan in het thema "dankbaarheid". De winnende tekst zal worden uitgevoerd op het concert #THNX! op 11 april 2015 in de stadsgehoorzaal te Kampen. Meer informatie over deze wedstrijd en hoe in te zenden, is te vinden op de website van het koor: www.joyfulsound.nl.

(Advertentie)

Grotere opzet 'band zoekt kerk'
zaterdag 20-09-2014

IJSSELMUIDEN - Een jaar geleden vond de eerste editie van ‘Band zoekt Kerk’ plaats in Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’ te IJsselmuiden. Dit evenement is een groot succes gebleken, waardoor de organisatie heeft besloten om in 2014 het fenomeen opnieuw te organiseren. De concertavond is voor publiek gratis toegankelijk.

(Advertentie)

foto:

GENEMUIDEN - Komende zondag is er in de Gereformeerde Kerk een aangepaste dienst. Daarbij zijn de Singers of the Light uit Zwartsluis aanwezig. Dominee Postma gaat voor in de dienst met thema Bij de Bron. Aanvang 15.00 uur.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 36 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0191 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login