Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> kerknieuws
donderdag 31 juli 2014
13e Jaargang... Update:
Bericht uit RoemeniŽ
zondag 06-07-2014
foto: © Erna Last Kijk in de Vegte

GENEMUIDEN - Geen grote Genemuider kerk op zondag, maar een klein kerkje in Roemenië. De jongeren van de Hervormde Kerk hebben de eerste dagen in het voormalige Oostblok-land achter de rug. Ze berichtten Genemuiden Actueel over hun bevindingen. Wilmer Riezebos en Hans Bosman schrijven over hun avonturen. "Achter een keukentafel schrijven we deze blog. Vanochtend nog maar net wakker, en het zonnetje stond alweer hoog aan de hemel. Tijd om naar de kerk te gaan. Geen grote kerk zoals we in Genemuiden gewend zijn, maar een klein kerkje op een steenworp afstand."

(Advertentie)

foto: © Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - Onder begeleiding van organist Arend Booi konden zangers zaterdagavond weer de Genemuider Bovenstem oefenen. Daarbij waren veel nieuwe gezichten aanwezig. Zij zongen mee met Psalm 85, 74, 99, 56 en tot slot Psalm 42 vers 1 en 5.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Christelijk Gemengde Zangvereniging Excelsior houdt zaterdag 28 juni een psalmzangavond, met Bovenstem, in de Gereformeerde Kerk. Ook Sursum Corda uit Sint Jansklooster werkt daaraan mee. Dirigent van dit koor is Wim Verweij. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij. Wel is er een collecte bij de uitgang.

Oefenavond bovenstem
maandag 16-06-2014
D.V. zaterdag 21juni in de Grote kerk

 

 

 

 

bovenstem1_500

(Advertentie)

Barbecue voor RoemeniŽ
zondag 15-06-2014
Barbecue voor RoemeniŽ
foto: Barbecue voor RoemeniŽ

GENEMUIDEN - Een groep van 31 jongeren uit Genemuiden vertrekt op D.V. donderdag 3 juli a.s. naar Roemenië. "Daar organiseren wij een VBK voor de kinderen en gaan we bij drie arme gezinnen diverse verbouwing- en schilderwerkzaamheden uitvoeren. Voor beide activiteiten is geld nodig, daarom organiseren wij een barbecue", meldt de Roemeniëgroep 2014.

(Advertentie)

(Advertentie)

Net als andere jaren is er ook dit jaar weer een samenzangbijeenkomst op de 2e Pinksterdag in de Hervormde Kerk (kerkplein) van Genemuiden. Om samen te zingen en te bidden. De meditatie zal verzorgd worden door dhr. D. Vos. Het thema voor deze morgen is: ‘Gods liefde in ons’. De declamatie zal verzorgt worden door Arjan van Dalfsen. Aanvang van de bijeenkomst is 9.30 uur. Een liederenblad is aanwezig. Na de samenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en koffie/thee/fris te drinken in de Garfkamer die grenst aan het kerkgebouw.

 

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 33 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0199 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login