Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
donderdag 18 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Verhalenmenu op Winterfair
donderdag 01-12-2011
Bibliotheek Zwartewaterland haalt verhalenvertelster naar Zwartsluis

Zwartsluis. De Bibliotheek Zwartewaterland zal op de Winterfair in Zwartsluis aanwezig zijn met een verhalenverteller. Voorgaande edities deed de Bibliotheek mee met een voorleesprogramma, dit jaar heeft de Bibliotheek de kans gekregen een professionele verhalenvertelster aan te bieden.
Vanaf 13.00 uur zal verhalenvertelster Pauline Seebregts uit Den Bosch in bezoekerscentrum De Sluuspoort haar verhalenprogramma 'Het Verhalenmenu' laten horen.

Pauline Seebregts is professioneel verhalenverteller en verteldocent. Ze neemt je mee in de wereld van de beelden. Ze vertelt meer dan een verhaal, ze wórdt het verhaal. Zij weet het publiek te raken en de spanning van haar verhaal op te bouwen.
Je wilt weten hoe het afloopt. Het einde kan een vraag zijn, is meestal verrassend en soms een opluchting. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom' zou kunnen noemen.
Tijdens de Winterfair doet zij haar verhalenprogramma ‘Het VerhalenMenu'. In dit programma krijgt het publiek een keur aan verschillende soorten verhalen te horen die garant staan voor humor, plezier, verbinding en ook altijd met iets om nog eens over verder te denken. Verhalen die het hart raken, de lagen van de ziel worden beroerd, de warmere delen van de zinnen bezocht om daarna met een ondeugende kwinkslag weer terug te keren naar daar waar het allemaal begon.
Het is maar één stap, van de zichtbare naar de onzichtbare wereld van de verbeelding, voor wie zich durft te laten verleiden door de passie en magie van een goed verteld verhaal.
Een vertelmenu dat reeds vele malen beproefd is geweest, altijd een succes en smaakt naar meer!
Voor meer info: www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd op: donderdag 01-12-2011 door Karst Wensink. 1923 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 17 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0155 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login