Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> regio
zaterdag 20 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Slagwerkers Hasselts Fanfare beloond met een eerste prijs
zondag 27-01-2013

HASSELT/KLUNDERT - Zaterdag 26 januari j.l. reisden de dames en heren van de drumband van Hasselt Fanfare af naar Klundert voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen Marsconcours. Na een rit van ongeveer  twee uur arriveerden de slagwerkers bij sporthal De Niervaert, waar zij samen met maar liefst 25 korpsen uit diverse divisies streden om het hoogtsmogelijke puntenaantal.

Hasselts Fanfare’s drumband  mocht met 8 andere topgroepen uitkomen in de hoogste divisie. Een goede voorbereiding is dan natuurlijk een absolute must. Zo werd er de afgelopen maanden heel veel energie gestoken in het repeteren van de door eigen instructeur Henri Timmerman gecomponeerde mars ‘One more try’ en  uiteraard werd er ook veel aandacht geschonken aan het nodige excersitiewerk.

De avond voorafgaand aan deze Nederlandse kampioenschappen had men zelfs een open repetitieavond  in sporthal ‘De Prinsenhof’, zodat er ook met publiek geoefend kon worden. Al hadden de Hasselter slagwerkers op dit perfect georganiseerde concours een hoger puntenaantal verwacht, behaalden zij toch met 85.88 punten een mooie eerste prijs.

Een goede opsteker om verder te gaan met de voorbereidingen voor de jaarlijkse uitvoering van de vereniging op 13 april aanstaande en natuurlijk het Wereld Muziek Concours te Kerkrade komende zomer. Evenementen waarbij de slagwerkers streven naar een keurige presentatie, zowel  qua muzikaliteit als qua presentatie.

Gepubliceerd op: zondag 27-01-2013 door Willem Timmerman. 746 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 14 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0287 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login