Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> regio
vrijdag 19 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Succesvol zwemweekend ZVZwartsluis
woensdag 30-01-2013
Zes EMK limieten voor Monica Bakker

NIJVERDAL - (door Christien Lassche)

NIJVERDAL/IJSSELMUIDEN - Afgelopen weekend stonden er twee wedstrijden op de agenda bij ZVZwartsluis. Het Open Nederlands Kampioenschap voor Masters werd in Nijverdal gezwommen en de Speedo wedstrijd in IJsselmuiden. Namens de vereniging uit Zwartsluis kwamen twee masters aan de start in Nijverdal. Op het korte baan toernooi ging Monica Bakker vrijdag ochtend te water voor de 800 meter vrije slag en slaagde erin om haar tijd met 7 seconden aan te scherpen en werd eerste in haar leeftijdscatergorie.

Op zondag stond de 200 meter schoolslag en 100 meter vlinderslag op het programma en ook op deze afstanden wist ze haar tijd te verbeteren en wederom het podium te behalen. Met deze tijden heeft  Monica inmiddels zes limieten op zak voor de Europese Masters Kampioenschappen die in September in Eindhoven worden gezwommen. Tevens kwam Rene Benne in actie op de 50 meter vrije slag. Hij wist zijn tijd met 4 tiende ten opzichte van de wedstrijd van twee weken daarvoor te verbeteren, maar zal zijn tijd nog verder moet aanscherpen om een limiet voor de EMK te behalen. De tijd van Rene was goed voor een dertiende plaats.

In IJsselmuiden kwamen een tiental jonge zwemmers aan de start bij de Speedo wedstrijd. Voor Annejèn Smelt, Roos Schuite, Britt Boerhof, Leon van der Linden en Mathilde Smelt was het de eerste keer dat zij aan deze wedstrijd mee deden. De 100 meter wisselslag en 50 meter vrije slag stonden op het programma waarbij Annejèn tweemaal het hoogste podium mocht betreden en Roos tweemaal de bronzen plak opeiste. Esmee Kijk in de Vegte, Chris van der Linden en Daan Jansema gingen van start op de 400 meter vrije slag en 100 meter wisselslag waarbij ze allemaal hun tijden verbeterden en Esmee nipt vierde werd op de 100 wisselslag. Chris eindigde op de tweede plaats op de 100 meter wisselslag. Hannah Hulst en Lindsey Berghuis maakten zich op voor de 200 meter wisselslag en 50m vrije slag. Lindsey werd eerste op de 50 vrij en derde op de 200 wisselslag. Hannah veroverde het goud op de 200 wisselslag.

Gepubliceerd op: woensdag 30-01-2013 door Willem Timmerman. 2098 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 32 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0245 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login