Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
zondag 21 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Nieuw in Genemuiden: kindermassage
maandag 11-02-2013
(k)MC ook voor volwassenen

GENEMUIDEN - (kinder)Massage Centrum Genemuiden is nieuw in Genemuiden. Initiatiefnemer is Roland Pleizier. Volgens hem hebben kinderen veel baat bij massage. "Zowel uit de praktijk als wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kinderen daardoor beter leren, groeien en slapen", aldus Pleizier. Ook volwassenen kunnen bij hem terecht voor ontspanningsmassage en klachtgerichte massage.
Iedereen profiteert immers van de ontspanning die een massage kan bieden. "De drukke maatschappij vraagt veel ons, waardoor mensen te weinig tijd nemen voor ontspanning. Het gevolg is dat ze vermoeid en lusteloos raken. Massage is een hele goede manier om de juiste balans terug te vinden. Mensen zitten daarna veel beter in hun vel."
Volwassenen kunnen daarvoor terecht bij het (kinder)Massage Centrum Genemuiden. Bewust kiest Plezier, in het dagelijks leven kindertherapeut, echter ook voor de jonge doelgroep. Hij volgde daarvoor verschillende opleidingen kindermassage en ontspanningsmassage. "Wij verwachten vaak zoveel van kinderen dat ook zij al last kunnen hebben van een gebrek aan ontspanning. Via massage krijgen ze de benodigde rust. Ook heeft massage een gunstige uitwerking bij bijvoorbeeld overprikkeling, faalangst, stress, lichamelijke pijn en concentratieproblemen. In andere regio's is daarom al veel vraag naar deze laagdrempelige vorm van kindermassage. Ik verwacht dat dit hier ook het geval zal zijn."
(kinder)Massage Centrum Genemuiden heeft in februari een aantrekkelijke introductiekorting van 10 euro op behandelingen van een uur. Kijk op www.kmcgenemuiden.nl voor alle informatie.

Gepubliceerd op: maandag 11-02-2013 door Harm van Wendel. 1313 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 34 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.014 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login