Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> regio
vrijdag 19 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Het WaterEvent is in aantocht!
vrijdag 15-02-2013

STEENWIJK - Op 12, 13 en 14 april 2013 vindt voor de vierde keer Het WaterEvent plaats in Blokzijl. Het WaterEvent is een jaarlijks terugkerend evenement rondom de nautische beleving van WaterReijk Weerribben Wieden, de IJsseldelta en het Vechtdal. Dit jaar is het programma gevuld met diverse  presentaties van de Yachtcharterbedrijven, sloepen, watersport, –en toeristische organisaties en bovendien met de eerste in-water-boatshow van het seizoen.
Het evenement start dit jaar met een kleine naamsverandering: Het Overijsselse WaterEvent heet vanaf heden Het WaterEvent.  In het tweede weekend van april zal de prachtige havenkolk van het voormalige Zuiderzee stadje Blokzijl weer vol liggen met (nieuwe) schepen en sloepen. Er is een divers activiteiten programma voor jong en oud met muziek, demonstraties, botenshows en aandacht voor lifestyle en beleving van de watersport regio’s WaterReijk Weerribben Wieden, IJsseldelta en het Vechtdal.

Online
In voorbereiding op Het WaterEvent zal zowel offline als online aandacht worden geschonken aan dit 3 - daags evenement. Op de website kunnen bezoekers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname voldoende informatie vinden. Liefhebbers van Facebook en Twitter kunnen Het WaterEvent ook via deze sociale media volgen. Al deze informatie is te vinden op www.hetwaterevent.nl.

Boot Holland
Het WaterEvent werd afgelopen vrijdag 8 februari, tot en met woensdag 13 februari, reeds gepromoot op Boot Holland in Leeuwarden. Met dit jaar 36.245 bezoekers gaf Boot Holland de organisatoren en promotiemedewerkers van Het WaterEvent de gelegenheid  het event in Blokzijl onder de aandacht te brengen en vele uitnodigingen te verspreiden.

Gepubliceerd op: vrijdag 15-02-2013 door Harm van Wendel. 690 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 21 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.019 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login