Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
dinsdag 30 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Zwem opa en zwem oma van het jaar 2013
zaterdag 16-02-2013
Oorkonde uitgereikt in Bestevaer
Annie Kompanje zwem oma van het jaar 2013
foto: Annie Kompanje zwem oma van het jaar 2013 © Henry Eenkhoorn

GENEMUIDEN - Het uitreiken van de oorkondes ‘Zwem opa’ en ‘Zwem oma van het jaar’ is een nieuw initiatief van zwembad Bestevaer. Hierbij is er gekeken naar het bezoek van afgelopen jaar. Welke opa’s en oma’s hebben regelmatig met hun kleinkind de Baby-, Peuter- en Kleuterlessen bezocht en met elk enthousiasme hebben ze de lesstof doorgegeven aan hun kleinkinderen.

De lesgevers van de BPK groepen hebben de oorkonde van zwem opa van het jaar 2013 toegekend aan opa Alphons van de Pol. De heer Van de Pol zwemt al jaren op de donderdagmorgen samen met zijn kleinzoon Rick. Rick wordt binnenkort 4 jaar en zal naar de zwemlessen gaan. We wensen hem ook daar veel plezier toe!
Zwem oma van het jaar 2013 is geworden Annie Kompanje. Op advies van de fysiotherapeut is Jan gaan zwemmen samen met oma. Nu, meer dan een jaar later, komen de twee nog steeds bijna elke week en genieten ze samen van het heerlijk ochtendje uit.

zwemopa_van_de_pol_500


Naast de oorkonde kregen opa Van de Pol en oma Kompanje een mooie bos bloemen en was er gebak bij het koffiedrinken. Nieuwe opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom! Heeft u ook een ‘oppas’dag en/of zoekt u nog een leuke activiteit om samen met uw kleinkind te gaan doen, kom dan eens mee zwemmen! De eerste les is gratis en er zit geen verplichting aan vast.
De lessen worden gegeven op de dinsdag-, donderdag-, en vrijdagmorgen. Voor lestijden en tarieven kunt u even op onze site www.zwembadenzwartewaterland.nl kijken. Bellen voor verdere kan ook, tel: 038-3856726. Opgeven is niet nodig.

Gepubliceerd op: zaterdag 16-02-2013 door Willem Timmerman. 1464 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.
Inloggen

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 45 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0163 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login