Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
zondag 21 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

De Gordijnschuur GTC 1 wint van Zwartsluis!
zaterdag 16-02-2013
Overzichtfoto tafeltennis GTC
foto: Overzichtfoto tafeltennis GTC © Wijnand Oudenaarden

GENEMUIDEN - GTC 1 speelde afgelopen donderdag thuis in de Overtoom, tegen Zwartsluis 1. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd! Cees Kranenburg verloor helaas zijn eerste en tweede partij, en kwam niet lekker in zijn spel. Zijn derde party won hij overtuigend.

Wijnand Oudenaarden overtroefde zijn tegenstander in drie sets en trok zo zijn eerste party naar hem toe. Helaas waren zijn tweede en derde tegenstander hem in de tweede en derde partij de baas. Pieter Beuzenberg streed moedig om de punten voor de wedstrijd toch naar Genemuiden toe te trekken. Dit lukte hem en Pieter won al zijn partijen. Ook was het laatste punt voor Genemuiden; het dubbelspel werd ook gewonnen en zo kwam de eindstand op 6-4 in het voordeel van De Gordijnschuur GTC 1.

GTC 2 nam het op tegen Smash-In uit Ens. Reinier Beens liet  mooie overwinningen zien in zijn eerste twee partijen. Helaas ging de winst in de derde partij naar de tegenstander. Aris van Ommeren liet opnieuw zien dat hij van grote waarde is voor GTC 2. Ook hij won zijn eerste twee partijen. Sander Boll speelde zijn eerste partijen in de competitie voor De Gordijnschuur GTC 2. Helaas waren, ondanks zijn verdienstelijk spelen, de punten voor de tegenstander.
Ook het dubbelspel ging naar Smash-In, waardoor de stand uiteindelijk 4-6 was, in het voordeel van Smash-In.
Aanstaande donderdagavond 21 februari vanaf 20.00, bent u van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens ons trainen in de Overtoom! Maar als u zin heeft om met ons mee te spelen dan mag dat ook; u bent meer dan welkom!

Gepubliceerd op: zaterdag 16-02-2013 door Willem Timmerman. 1371 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 34 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0178 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login