Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:regio
dinsdag 2 september 2014
13e Jaargang... Update:
Opnieuw Kilorace op het Ketelmeer
zondag 31-08-2014
Zeilen op het Ketelmeer
foto: Zeilen op het Ketelmeer

ZWARTSLUIS - ZWARTSLUIS/SCHOKKERHAVEN -  Na drie jaar begint het bij de (wedstrijd)zeilliefhebbers al een begrip te worden, de Kilorace. Deze zeilwedstrijd wordt ook dit jaar gehouden in het derde weekend van  september. Op het Ketelmeer met Schokkerhaven als startlocatie.

(Advertentie)

WEZEP - De politie heeft zaterdag rond 18.00 uur een 23-jarige man en een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden aan de Hortensiastraat in Wezep omdat zij in het bezit waren van harddrugs.

(Advertentie)

Harm Hoeve van Stereo
foto: Harm Hoeve van Stereo

HASSELT - Het slotconcert van de zomerserie orgelconcerten op het Rudolf Knol orgel in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt wordt op zaterdag 6 september verzorgd door Harm Hoeve die geen nadere introductie behoeft. Zijn spel wordt altijd zeer gewaardeerd gezien ook de grote belangstelling voor zijn jaarlijkse kerst- en nieuwjaarsconcert in Hasselt.

De fraaie sporthalen van de nieuwe school
foto: © Erik Driessen

ZWARTSLUIS - Alsof een school in Genemuiden werd geopend. Zoveel Genemuidenaren kwamen zaterdag het nieuwe Agnieten College in Zwartsluis bekijken. Veel ouders van leerlingen en wellicht ex-leerlingen die benieuwd waren naar het nieuwe onderkomen van de 'oude MAVO'. Dat ziet er in ieder geval schitterend uit. Groot en toch huiselijk, met een schitterende sporthal en kantine.

(Advertentie)

Zomermaaien in De Wieden
vrijdag 29-08-2014
foto: © Lytsa Post

DWARSGRACHT - De mooiste baan van de wereld heeft-ie. Dat zegt Jan Smit uit Dwarsgracht.  Op een zonnige dag terwijl hij staand met z’n groene kaplaarzen tussen het hoge gras van De Wieden over het water uitkijkt, is dat niet moeilijk te geloven. Als eigenaar van een natuurbeheer- en rietteeltbedrijf voert Smit al sinds de jaren ’90 klussen uit voor Natuurmonumenten. Momenteel is hij bezig met het zomermaaiwerk. 

(Advertentie)

foto: © Agnieten College

ZWARTSLUIS - Het Agnieten College in Zwartsluis is vandaag officieel geopend. Morgen krijgen belangstellenden de gelegenheid om tussen 10.00 en 14.00 uur het pand te bekijken. Leerlingen zijn de afgelopen dagen al verrast met een hoody met daarop het logo van de school. Wie de afgelopen dagen op de pont stond, weet precies hoe die eruit zien. Veel kinderen uit Genemuiden gaan immers ook naar de voormalige MAVO.

(Advertentie)

HASSELT - Motor-Toerclub Hasselt viert op 5 september 2014 haar 30 jarig jubileum. In 1984 werd de vereniging opgericht op initiatief van Henk Kuterman en Henk Timmerman met als doel ‘het bevorderen van de motorsport in Hasselt en omgeving’, zoals in de verenigingsstatuten werd opgenomen. Om deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt op zaterdag 6 september een jubileum toertocht georganiseerd.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 23 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0231 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login