Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:regio
donderdag 28 augustus 2014
13e Jaargang... Update:
Grote kofferbakmarkt in Kampen
donderdag 28-08-2014

KAMPEN - Op het Melmerpark is komende zaterdag een grote kofferbakmarkt. Vanaf 08.00 uur kunnen koopjesjagers en schatzoekers terecht op het nieuwste bedrijventerrein van Kampen. Wellicht kunnen ze dan meteen het winkelbestand ontdekken. Op het Melmerpark zitten naast de McDonald's en de Shell sinds dit jaar ook onder meer Hubo/'t Sfeerhuys, VWC, de Action en de Aldi. Het bedrijventerrein heeft een duidelijk Genemuider tintje omdat Genemuider ondernemers betrokken zijn bij de Hubo en VWC. Bovendien bouwde de Groothuis Bouwgroep het park. 

(Advertentie)

foto: © Janine Renes

VOLLENHOVE - Het is gezellig druk naast het huis van de familie Hofman in Vollenhove. Buren, vrienden of toevallige passanten: ze komen allemaal kijken naar wat er in de straat gebeurt. Op de oprit naast het huis staat een grote tent. Hier bouwt de zoon des huizes, Leandro Hofman, hard aan zijn praalwagen voor het Kindercorso. Hij is slechts tien jaar oud, maar heeft dit jaar zelf al een corsogroep opgericht. Ook heeft hij een eigen een bloemenveld.

(Advertentie)

KAMPEN - Marco Hoorn (27) is de nieuwe dirigent van  Christelijk Mannen Ensemble ‘Salem’. Hoorn heeft de muzikale leiding overgenomen van Marcel van de Ketterij. ‘Marcel van de Ketterij heeft met enthousiasme voor het koor gestaan, met Marco hopen we het bereikte niveau verder uit te breiden en meer naar buiten te treden als ensemble’, vertelt voorzitter Luuk Kleine van Christelijk Mannen Ensemble ‘Salem’.

Prachtige herfstwandeling eerste van reeks seizoen wandelingen voor elke wandelaar

Zaterdag 4 oktober vindt de eerste Hanzetocht Kampen plaats, de eerste in een reeks unieke seizoen wandelingen, geschikt voor elke wandelaar. Een langere wandeling, van ongeveer 18 km, van Zwolle naar Kampen langs de uiterwaarden van de IJssel. Hierbij ga je met het Kamperlijntje naar Zwolle om daarna, door het prachtige landschap van de IJsseldelta, terug te wandelen naar Hanzestad Kampen. Langs de tocht zijn een aantal rustpunten om te genieten van de omgeving en om iets te eten en te drinken. De kortere route, van ongeveer 8 km, is een mooie wandeling rondom Kampen. Deze prachtige vier jaargetijden wandeltochten laten de verschillen in de seizoenen zien langs de uiterwaarden van de IJssel tussen de Hanzesteden Kampen en Zwolle. Voor 2015 zijn ook al vier Hanzetochten vastgesteld.

(Advertentie)

ZWOLLE - Een 36-jarige Zwollenaar is maandagmorgen op de Van Wevelinkhovenstraat aangehouden voor poging tot zware mishandeling. Kort daarvoor had hij –fietsend op de Middelweg - tot driemaal toe geprobeerd een plaatsgenote van haar fiets te trappen. De man, die het slachtoffer niet kent, werd ingerekend op basis van zijn signalement. Na verhoor werd hij in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

(Advertentie)

ZWOLLE - Basketbalvereniging Be Quick uit Zwolle zoekt nieuwe leden. Geïnteresseerden kunnen in de maand september gratis meetrainen bij de basketbalvereniging.
Be Quick ’28 geeft sporters op dinsdag 2, 9 en 16 september de gelegenheid om kennis te maken met basketbal. De vereniging heeft voldoende ruimte voor nieuwe leden bij zowel de jeugd-, dames- ,heren- als rolstoelteams.

De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat, Zwolle. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgave is niet nodig.

(Advertentie)

MEPPEL - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige inwoner van Breda aangehouden. De man had bij een evenement in Meppel een aantal fietsen omgegooid. Toen hij daarop werd aangesproken reageerde hij agressief en beledigde de agenten.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 28 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0165 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login