Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:sport
dinsdag 30 september 2014
13e Jaargang... Update:
Henk ontmoet Ajax-idolen
dinsdag 30-09-2014

AMSTERDAM - Henk Eenkhoorn beleefde zaterdag ondanks de nederlaag van Sportclub Genemuiden toch een mooie dag. Rondom het duel tegen de amateurs van Ajax liep hij onder meer Edwin van der Sar en Frank de Boer tegen het lijf.

Dat moment moest natuurlijk op de foto worden vastgelegd. Ook onder meer Barry Hulshoff, Sjaak Swart, Ronald de Boer en Sigi Lens waren zaterdag aanwezig op De Toekomst.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - De voetbalcompetities zijn allemaal alweer in volle gang. De eerste overwinningen of nederlagen vallen te noteren. Het weer werkt voorlopig nog prima mee op deze voetbal zaterdagen. Weinigen zullen hierdoor nog maar denken aan de winterperiode die ook dit jaar ongetwijfeld weer aan zal breken. Dit is de periode om dan heerlijk met zijn allen de veldvoetbalschoenen in te ruilen voor de zaalvoetbalschoenen. Ook dit jaar biedt de stichting zwartewaterland zaalvoetbaltoernooi deze mogelijkheid. Het prestigieuze zaalvoetbaltoernooi zal traditiegetrouw plaatsvinden in de laatste weken van 2014.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - De traditionele afscheidswedstrijd op de maandag voor de Biestemerk staat dit jaar in het teken van Arjan Kolk. Hij vertrok afgelopen zomer tegen wil en dank bij Sportclub Genemuiden omdat hij geen plek bij de eerste selectie kreeg. Die heeft hij momenteel wel bij het Zwolse VV Berkum. Na zijn Zwolse periode keert hij ongetwijfeld terug bij Sportclub Genemuiden. Een team van spelers die hij zelf selecteert, speelt die maandagavond tegen Sportclub Genemuiden.

GENEMUIDEN - Dat het niet altijd hosanna is in het hedendaagse voetbal blijkt wel weer. Afgelopen zaterdag mochten de Chouffies in een soort 6 punten wedstrijd aantreden tegen FC Meppel 2, eveneens een ploeg wat nog geen wedstrijd in winst had omgezet in de reserve 1e klasse A. De Chouffies speelden thuis dus had Red Garnaal zijn gladiatoren de favorieten rol toebedeeld, echter totaal onterecht zo zou blijken na 90 of zelfs al na 45 minuten voetbal.

(Advertentie)

Rielke Roeland
foto: Rielke Roeland

VOLLENHOVE - De Genemuider Zwartewaterruiters Riëlke Roeland, Alène Roeland, Joel Zwanepol, Marith Beens en Elisabeth Beens scoorden hoog op een concours in Vollenhove.

(Advertentie)

foto:

GENEMUIDEN - GTC 1 verloor thuis tegen Wezep. Pieter Beuzenberg wist als enige een winstpunt te behalen in deze wedstrijd. Kees Kranenburg en Egbert Beuzenberg verloren al hun wedstrijden in vijf sets Ondanks een verlies van 9-1, waren de verschillen erg klein. Volgende week hopen op een beter resultaat, om weer een beetje aansluiting te krijgen met de middenmoot.  

(Advertentie)

GENEMUIDEN - De dames van Ruutvoorn zijn slecht aan het seizoen begonnen. Ze verloren in Zwolle met 4-0 van SVI. In alle sets kregen de Genemuider dames kansen, maar ze gaven steeds de voorsprong uit handen en lieten het in de slotfase van de sets liggen. Vorige week werd de opening van het seizoe vanwege omstandigheden nog verplaatst. Meisjes A won zaterdag wel met 4-0. Ook enkele miniteams begonnen zaterdag aan de competitie. Bij de jongens wonnen beide teams, de meisjes wonnen een wedstrijd en verloren er nipt in.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 64 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0181 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login