Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:sport
maandag 15 september 2014
13e Jaargang... Update:
Ook op NK oogsten steppers succes
zondag 14-09-2014
Jan van der Weerd op weg naar zilver
foto: Jan van der Weerd op weg naar zilver © Stepteam Kamperzeedijk

KAMPERZEEDIJK - De rijders van stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk stonden zaterdag voor een zware opgave: vijftig kilometer steppen over de Nedereindse Berg, het wielerparcours aan de rand van Nieuwegein, een bochtige route met een venijnig steile klim en veel vals plat. Inzet: het Nederlands Kampioenschap op de lange afstand. Ook daar streden ze weer om de bovenste plaatsen mee.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Afgelopen donderdag verloor GTC 1 tegen Swift 64 uit Swifterbant, een moeilijk te bespelen tegenstander. Egbert Beuzenberg was goed voor 1 winstpunt en Pieter Beuzenberg mocht 2 winstpunten bijschrijven. Invaller Wilbert Oudenaarden kon  geen vuist maken enn dat betekende 7-3 in het voordeel voor de mannen uit Swifterbant.   

(Advertentie)

Sportclub wint in Veenendaal
zaterdag 13-09-2014
Philip Ties scoort twee keer
foto: Philip Ties scoort twee keer © Helmich Lubberts

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden won zaterdagmiddag verrassend met 2-3 in Veenendaal tegen GVVV. Sportclub houdt wel een zware kaartenlast over aan het duel. Vijf groen-witten kregen een prent. Het is de eerste overwinning voor Sportclub dit Topklasseseizoen. "Trots op de mannen die vandaag de punten van vorige week terugpakten", aldus trainer Hans van Dijkhuizen na afloop op Twitter.

STADSHAGEN - De politie denkt niet dat er bij de moord in Stadshagen sprake was van een persoonsverwisseling. Daarvoor is ook na intensief speurwerk geen enkel bewijs gevonden. Het uitblijven van tips in die richting na oproepen in onder meer Opsporing Verzocht versterken en bevestigen deze uitkomsten van het onderzoek.

De signalen over een mogelijke persoonsverwisseling bleven de afgelopen dagen hardnekkig de kop opsteken. Dit leverde logischerwijs de nodige onrust op in de wijk Stadshagen, met name in de directe omgeving van de Akkerbergstraat waar de aanslag plaatsvond. De politie hoopt dat door het ontkrachten van deze signalen de rust snel weerkeert in de wijk. Uiteraard zal zij de komende tijd ook nog steeds zichtbaar en onzichtbaar in de wijk aanwezig zijn.

Het onderzoeksteam naar de moord op Robert Voorhorst heeft de afgelopen dagen ook uit de wijk Stadshagen meerdere tips mogen ontvangen en wil de mensen hiervoor bedanken. Vanzelfsprekend wordt deze informatie zeer vertrouwelijk en met de grootste zorg behandeld. Deze informatie helpt het rechercheteam enorm met het onderzoek. Mede hierdoor krijgt het team een helder beeld van opvallende en/of verdachte zaken zoals voertuigen en personen in de buurt. Ook schept deze informatie meer duidelijkheid over de achtergrond van het slachtoffer. De politie roept mensen die nog informatie hebben en dit nog niet gedeeld hebben met de politie nadrukkelijk op om zich alsnog te melden. Uiteraard zal ook hier de grootste zorg aan worden besteed.

Wilt u ook contact opnemen met de politie? Dan kan op vele manieren. U kunt gratis bellen met de tiplijn via telefoonnummer 0800-6070. Wilt u anoniem informatie doorgeven? Dan kunt u bellen met Bel-M via 0800-7000 (ook gratis). Wilt u in vertrouwen spreken met een rechercheur? Neemt u dan contact met het Team Nationale Criminele Inlichtingen via 079-3458999. U kunt ook digitaal reageren via het tipformulier op de website van de politie. Hier vindt u tevens het dossier over de moord op Robert Voorhorst. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks mailen met het rechercheteam

(Advertentie)

Uitslagen week 37

 logosjoelvereniging_321

 

 Klasse A:

 

1.Henk Oostenbrink
2.Hilly Beens
3.Gerdien Beens

1245 plus 4 pnt.
1339 min 6 pnt.
1171 min 32 pnt.

Klasse B:

 

1.Willem Speksnijder
2.Lummie Lindeboom
2.Diana Krause
3.Wim Westendorp

1173 plus 33 pnt.
1061 min 36 pnt.
1062 min 38 pnt
1063 min 53 pnt.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Trainer Hans van Dijkhuizen en Philip Ties kijken in Sportclub TV naar het komende duel va Sportclub Genemuiden. Ook aandacht voor Rabobank IJsseldelta. Opname en montage: Sportclub TV

(Advertentie)


Opname en montage Sportclub TV

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 23 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.019 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login