Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:sport
maandag 1 september 2014
13e Jaargang... Update:
Medailleregen op WK Steppen
maandag 01-09-2014
Wereldkampioene sprint Marit van der Weerd tijdens de kwalificatie voor dit onderdeel tijdens het WK Steppen in TsjechiŽ.
foto: Wereldkampioene sprint Marit van der Weerd tijdens de kwalificatie voor dit onderdeel tijdens het WK Steppen in TsjechiŽ. © Brian Veltman

PILSEN/KAMPERZEEDIJK - Veertien medailles, met deze oogst is Stepteam Selles Kamperzeedijk teruggekeerd van het WK Steppen in Pilsen, Tsjechië. Grote ster was de 15-jarige Marit van der Weerd uit IJsselmuiden. Zij werd wereldkampioen op het criterium en de sprint, bij de endurance race en de estafette veroverde zij zilver. Goede tweede was de twee jaar oudere Diana Klooster. Ook goud op het criterium, zilver op de sprint en endurance race en brons op de estafette.

(Advertentie)

Eremetaal voor Hermien Koers
foto: Eremetaal voor Hermien Koers

KAMPERZEEDIJK - inPilsen. De dames namen eremetaal mee terug uit Tsjechië, de heren konden geen plakken winnen. Marit van der Weerd won goud bij de cadetten op de sprint en het criterium. In de duurrace nam ze ook nog een zilveren medaille mee, zo meldt www.kamperzeedijk.nl .

(Advertentie)

foto: © Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - Tijdens de Brommersprint deden ook weer een aantal Genemuidenaren mee. Van sommigen van hen werd veel verwacht. Zouden ze het kunnen waarmaken? In de 50cc schakel klasse kwam Reinier Beens helaas tekort. Met zijn zware circuitracer was het moeilijk om te concurreren met de super lichte 50cc sprinters. In de altijd spannende Pro-Stock 90cc klasse was het in de finales erg spannend.

RiŽlke Roeland en Everglade
foto: RiŽlke Roeland en Everglade

GENEMUIDEN - Riëlke Roeland van de Zwartewaterruiters uit Genemuiden behaalde afgelopen vrijdag zilver op de Nederlandse Kampioenschappen van de KNHS te Ermelo en daarmee de titel Reservekampioen van Nederland. Janine Flier-Breman pakte afgelopen zaterdag driemaal goud te Den Ham.

(Advertentie)

Huisman wint 'Varkensvlucht'
zondag 31-08-2014
foto:

GENEMUIDEN - De laatste attractievlucht van 2014 binnen de K.IJ.G.C. (Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden) werd Hapert, de lossingscommissie vond het moment van 13.45 goed om de kolonie te lossen. Het was de 13/715 van de bekende Comb. Huisman welke als eerste van het KIJGC konvooi arriveerde, het werd voor de combinatie een vlucht zoals de laatste weken al ging; een gigantische sneltrein die op de hokken belande!

(Advertentie)

RIJNSBURG - Sportclub Genemuiden ging vanmiddag met 2-0 ten onder tegen Rijnsburgse Boys. Trainer Hans van Dijkhuizen en Gert Jan van den Berg blikken terug op het duel. Opname en montage: Sportclub TV

(Advertentie)

Organisatie heel tevreden
foto: © Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - De organisatie van de Brommersprint kijkt met een tevreden gevoel naar de editie 2014. Vooral in de middag was het traditioneel weer druk. Zorgen zijn er ondertussen ook. "De gemeente wil de Randweg niet langer beschikbaar stellen in verband met de veiligheid. Daarnaast vindt een deel van de organisatie het na veertien jaar wel welletjes. We zijn kortom op zoek naar nieuwe enthousiastelingen", aldus Hendrik Slot van de organisatie.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 37 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0182 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login