Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws van bedrijven
dinsdag 16 september 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Informatie van en voor bedrijven.

Fibromyalgie? Massage helpt!
dinsdag 16-09-2014

GENEMUIDEN - GENEMUIDEN - Massage Genemuiden helpt veel mensen die kampen met fibromyalgie. Na een eerder bericht op Genemuiden Actueel kwamen mensen uit een brede regio naar de praktijk van Roland Pleizier. “Met verschillende soorten massage verminderen wij de stress en pijn. Ook geven wij tips en adviezen voor voeding en supplementen. Uiteraard genezen wij de ziekte niet, maar de behandeling levert heel snel goed resultaat op.”

GENEMUIDEN - De werkzaamheden rond de huidige BONI en 't Olde Staduus beginnen pas volgend jaar. Dat schrijven Burgemeester en Wethouders aan de gemeenteraad. Volgens het college hebben de ondernemers gemeld dat ze in december geen overlast willen in het centrum van Genemuiden. Wanneer de werkzaamheden nu daadwerkelijk beginnen hangt ook af van het weer. Uit de brief blijkt dat de nieuwe BONI op 26 november open gaat. Daarna verkasssen een aantal andere ondernemers naar het huidige pand.

Brocantemark op de boerderij
donderdag 11-09-2014

SINT JANSKLOOSTER - Op het erf van de Bed and Breakfast de Adnah Hoeve  aan de Kadoelen in Sint-Jansklooster wordt op 20 september een brocantemarkt  georganiseerd onder de naam van ‘Brocante op het erf ‘. Een twintigtal marktkramen worden geplaatst op het boerenerf van Johan en Jolanda van Benthem.

KAMPERZEEDIJK - De Pieperhoeve zet zich op vrijdag 19 september in voor de Oekraïne. Op die dag komt de Welsumer sapmobiel naar de zorgboerderij in de Pieper polder. De appels van de Pieperhoeve worden dan tot sap gemaakt en verkocht.

De opbrengst daarvan gaat naar het project van Genemuidenaar Cor Ploeg en zijn echtgenote. Die waren onlangs in de Oost-Oekraïne en zetten zich nu in voor de mensen in dit gebied. Die vrezen de aanstaande winter. De Welsumer sapmobiel is tussen 10.00 en 16.00 uur aanwezig bij De Pieperhoeve.  

GENEMUIDEN - Sannegien stopt er mee en houdt komende zaterdag een grote opheffingszaak. De winkel was eerste gevestigd aan de Westerkaai, maar sinds een jaar verkoopt Sannegien haar spullen in de voormalige winkel van Leerfashion aan de Langestraat.

GENEMUIDEN - De slogan van de Schoenaker Academie is: 'Individualpsychologie – dan weet je wat je kunt doen!' In deze tijd zijn mensen op zoek naar nieuwe ideeën in hun leven; voor de omgang met collega’s en vrienden, voor de opvoeding of in de relatie. Op de Inspiratiedag op zaterdag 20 september worden nieuwe ideeën aangeboden, die men direct in werk, gezin en familie kan toepassen.

Biezet matten voor Michiel de Ruyter
foto: Biezet matten voor Michiel de Ruyter

GENEMUIDEN - Het Tapijtmuseum ontvangt dit jaar meer bezoekers dan in 2013. Alleen in september komen er al zestien groepen naar het museum. Sommige met de bus, anderen met de boot van Rederij Timmerman. Het museum wijt de toename van het aantal bezoekers aan een betere invulling van de website, TIP Genemuiden en meer gericht adverteren. De in het gastenboek geschreven recensies zijn lovend: 'wat een service, enthousiasme en deskundigheid bij de vrijwilligers, dat maak je niet vaak meer mee!”

GENEMUIDEN - Mooi weer, profiteer daarom van de grandioze opruiming en de outlet-verkoop bij Deco-Tuin. "Wij hebben superscherp de nieuwste loungesets op de kop kunnen tikken. Deze kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dit is een tijdelijke aanbieding slechts 1 stuk van elk model OP=OP dus weer hier snel bij. Loungesets vanaf Eur 100,- Kortingen van 50% tot 75% op de regulier prijzen", vertelt Diederik Beens.

Prestige breidt flink uit
woensdag 03-09-2014
Nieuwe printer voor familie- en reclamedrukwerk
Laatste hand aan nieuwbouw
foto: Laatste hand aan nieuwbouw © Erik Driessen

GENEMUIDEN - Prestige Print & Sign heeft een nieuwe bedrijfshal van 500 vierkante meter in gebruik genomen. Daarmee is het totale productieoppervlak bijna verdubbeld. Ook heeft het Genemuider bedrijf een nieuwe printer voor drukwerk aangeschaft. “We kunnen daarmee heel snel kleine volumes printen. Deze machine is bijvoorbeeld zeer geschikt voor familiedrukwerk en last minute acties”, vertelt directeur Einbert van Rees.

MEER NIEUWS


Wie is Online ?..

Nu online: 28 bezoeker(s)
AAN DE ZIJLIJN

Wilt u een nieuw product of een nieuwe dienstverlening van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Neem vrijblijvend contact op met de redactie van Genemuidenactueel en ervaar het enorme bereik!

AGENDA
ADVERTENTIES

(Advertentie)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0385 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login