Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws van bedrijven
woensdag 20 augustus 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Informatie van en voor bedrijven.

Nieuwe Kringloop in Genemuiden
dinsdag 19-08-2014

GENEMUIDEN - Jan en Anneke van Dijk van Vivaldi en Van Mij-Voor Jou openen eind september een nieuwe kringloopwinkel. 'Kringloopgeluk' komt in de Langestraat in een deel van het pand van Leerfashion. "En weer mag een droom werkelijkheid worden. De winkel gaat open wanneer hij mooi is gevuld", meldt Anneke.

Rijden in een Sportclub-auto
maandag 18-08-2014
foto: © Autobedrijf Breman

GENEMUIDEN - Rond rijden met pakweg Patrick Lip, Martijn Jansen of Berry Halfwerk? Autobedrijf Breman heeft de speciale Sportclub Genemuiden SEAT M11 weer gereed voor het nieuwe seizoen. Deze auto is te reserveren als vervangend vervoer.

JobTrans nu ook in Harderwijk
maandag 11-08-2014
foto: © Jobtrans

GENEMUIDEN - Het Genemuider bedrijf JobTrans heeft onlangs ook een vestiging in Harderwijk geopend. Op die manier wil het inspringen op de vraag van bedrijven naar cursussen en opleidingen en het uitzenden van gekwalificeerde chauffeurs en logistiek personeel.

Druk bij Jan Altena
zaterdag 09-08-2014
foto: © Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - Veel fietsen ruilden zaterdag van eigenaar. Altena Tweewielers hield een mega fietsenverkoop met kortingen tot 50 procent. En daar kwamen veel mensen op af.

Mega fietsenmarkt bij Altena
vrijdag 08-08-2014

GENEMUIDEN - Altena Tweewielers houdt morgen een Mega Fietsenmarkt. Ideaal voor nieuwe studenten of andere mensen die een goede maar goedkopere fiets zoeken. Er zijn morgen kortingen tot 50 procent op nieuwe en gebruikte fietsen.

Welkom in de nieuwe wijk
vrijdag 08-08-2014
foto: © Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - Iedereen die er langs rijdt kan het zien: de vorderingen op Tag West. Iedere keer dat je er langs rijdt is er wel wat veranderd. Er worden tuinen aangelegd, garagepaden gemaakt en schuttingen geplaatst. En degenen die er dicht in de buurt wonen weet het: Bijna iedere vrijdagavond/nacht is er vuurwerk! Een groot gedeelte van de getrouwde stellen heeft een mooi huisje gekocht op Tag West.

Genemuider avond in Blokzijl
woensdag 06-08-2014
Ook Anders dan Normaal in Blokzijl
foto: Ook Anders dan Normaal in Blokzijl

BLOKZIJL - Het Prins Mauritshuis in Blokzijl houdt op zaterdag 16 augustus een Genemuider avond. Anders dan Normaal en Herbert Altena & Band treden dan op in de historische haven van het stadje. Als voorprogramma kunnen bezoekers genieten van de traditionele jaarmarkt, die van 10.00 tot 17.00 uur is.

 

foto: © Erik Driessen

GENEMUIDEN - Vanaf het Veer zijn de vorderingen met een opvallend gebouw aan de overkant van de pont goed te zien. Langs de dijk naar Vollenhove wordt een zogenoemde weidevogelboerderij gebouwd. Dit is een biologische melkveehouderij met een weiland dat geschikt is voor weidevogels. Het is een samenwerking van een agrariër uit de Barsbeek en Natuurmonumenten.

Diep in het najaar gaat dit www.weidevol.nl open. Naast de boerderij is er onder meer vergaderruimte (met blik in de stal), een kinderhoek, verkoop van streekproducten en ook zijn er straks excursies mogelijk. Weidevol staat zo ongeveer op de laatste meter gemeentegrond van Zwartewaterland.

foto: © Greenfields

EINDHOVEN - De VV Eindhoven en PSV speelden gisteravond een stadsderby op een nieuw kunstgrasveld. Dat is geleverd door GreenFields uit Genemuiden dat samenwerkt met Ten Cate. Onlangs stapte ook Excelsior over op een grasmat van GreenFields. Daarnaast spelen de eredivisieclubs ADO Den Haag, Heracles, FC Zwolle en FC Dordrecht op dit kunstgras.

MEER NIEUWS


Wie is Online ?..

Nu online: 28 bezoeker(s)
AAN DE ZIJLIJN

Wilt u een nieuw product of een nieuwe dienstverlening van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Neem vrijblijvend contact op met de redactie van Genemuidenactueel en ervaar het enorme bereik!

AGENDA
ADVERTENTIES

(Advertentie)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0358 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login