Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wim Dillen in de top 10 in Rijssen

Geplaatst op: 30 juni 2014

Wim Dillen is tijdens de voorlaatste wedstrijd van de KNSBCUP in Rijssen als negende geëindigd. Ondanks die top 10-notering was de Genemuidenaar niet tevreden over zijn wedstrijd. Hij wil komende zaterdag in Staphorst de competitie goed afronden. Onlangs won Dillen nog een wedstrijd op het TT-circuit van Assen.

Het peloton was door verschillende trainingskampen van schaatsteams flink uitgedund. Ook Dillen traint al twee weken op zomerijs als voorbereiding op de winter. In Rijssen wist een kopgroep weg te geraken. Dillen won vervolgens de sprint van het peloton.

Zie ook www.wimdillen.nl

 

Gepubliceerd door admin
Van Dijk Containers 500