Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De toerist moet nog komen

Geplaatst op: 10 juli 2014

GENEMUIDEN – Het lijkt dat de binnenhaven dit jaar vaker vol ligt met bootjestoeristen dan andere jaren. Die gedachte onderstreepte burgemeester en omwonende Bilder deze week, 2015 maar Klasien Hoekman van het Toeristisch Informatiepunt in ’t Olde Staduus bevestigt de indruk niet. “Ik merk niet het drukker is. New Ik tel altijd het aantal boten en dat ligt meestal op maximaal vijftien. Dat is niet meer dan vorig jaar.”

Ook Johan Snel van Cafe d’ Olde Soldoat merkt geen concrete toename van het aantal wholesale NFL jerseys toeristen cheap jerseys in Genemuiden. Commons “Zoals altijd zijn wij vanaf de Pinksteren open vanaf 11.00 uur. wholesale NBA jerseys Dat doen we vooral voor de wandelaar en fietsers die Genemuiden aan doen. Ik heb niet de indruk dat het drukker is dan anders, eerder wat rustiger juist. wholesale nba jerseys Maar we hebben ook nog Jenna, geen lange Rijssen periode mooi weer gehad en de echte vakantie moet nog Cleveland Browns jerseys beginnen.”

 

Gepubliceerd door admin
Van Dijk Containers 500