Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaboutervoetbal van start bij SC Genemuiden

Geplaatst op: 28 augustus 2014

Zaterdag 6 september starten de jongste voetballers van Sportclub weer met hun nieuwe seizoen. Speciaal voor kinderen van 4 tot 5 jaar wordt er al een aantal jaren met succes elke zaterdagochtend op het sportpark om half 10 een leuke training gegeven. Dit gebeurt onder de naam kaboutervoetbal.

Het doel is om de kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met hoe leuk voetbal is. Lekker actief sporten met vriendjes en vriendinnetjes in dezelfde leeftijd. Het enthousiasme van de spelers en trainers maakt het altijd een gezellige boel op de zaterdagochtend.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 4 tot 5 jaar en wilt u ze het zelf eens laten ervaren. Kom dan gerust een keer langs en uw zoon of dochter kan vrijblijvend een paar keer mee voetballen.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500