Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

5de Benefiet golftoernooi van Stichting Sampark

Geplaatst op: 8 september 2014

image001Op 30 oktober organiseert Stichting Sampark voor de vijfde keer op rij een benefiet golftoernooi voor ondernemers en golfliefhebbers uit de regio. De opbrengst komt ten goede aan de bouw van twee nieuwe schoolgebouwen in India. Opgeven voor dit evenement kan nog tot vrijdag 17 oktober.

Het Rijk van Nunspeet
Met het kopen van een tafel steunen de deelnemers de werkzaamheden van Stichting Sampark. Hiervoor krijgen zij een compleet verzorgde dag en er zijn mooie prijzen te winnen. Het golftoernooi vindt plaats op de schitterend gelegen 27-holes baan van Het Rijk van Nunspeet. Ook dit jaar belooft het weer een prachtige dag te worden met veel ruimte voor ontmoeting. Naast het toernooi voor deelnemers die in het bezit zijn van een GVB, is er voor beginners een clinic en voor gevorderden een Masterclass. De Masterclass gaat ook de grote baan op voor een wedstrijd.

Nieuwbouwproject
Vorig jaar was het evenement ‘fully booked’ en mocht de Stichting een recordopbrengst van 20.000 euro bijschrijven. De opbrengst van dit jaar gaat naar het nieuwbouwproject van twee scholen. Sampark hoopt het resultaat van vorig jaar te kunnen evenaren. Geïnteresseerden kunnen meer over het golftoernooi lezen op www.sampark.nl of contact opnemen met de organisatie via info@sampark.nl.

Sampark
Sampark is een onafhankelijke stichting en initiatief van Venture Group. Sampark zet zich in voor kinderen in India en probeert hen een betere toekomst te bieden. Dit doet zij door middel van het aanbieden van beroepsopleidingen in de sloppenwijken van New Delhi en het sponsoren van vier scholen op het platteland.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500