Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fibromyalgie? Massage helpt!

Geplaatst op: 16 september 2014

GENEMUIDEN – Massage Genemuiden helpt veel mensen die kampen met fibromyalgie. Na een eerder bericht op Genemuiden Actueel kwamen mensen uit een brede regio naar de praktijk van Roland Pleizier. “Met verschillende soorten massage verminderen wij de stress en pijn. Ook geven wij tips en adviezen voor voeding en supplementen. Uiteraard genezen wij de ziekte niet, maar de behandeling levert heel snel goed resultaat op.”

Fybromyalgie komt steeds vaker voor. “Patiënten hebben last van spierpijn, pijn in gewrichten, aanhechtingen of pezen en hoofdpijn. Ook migraine, darmklachten, depressie en vooral slaapstoornissen zijn ziektebeelden. Massage heeft daarop een hele heilzame werking. Zelfs één massage kan ervoor zorgen dat mensen veel beter slapen”, aldus Pleizier, die drie soorten massage aanbiedt voor de doelgroep: gericht op slaapproblemen, spierpijn of hoofdpijn.

“Mensen afhelpen van klachten of de pijn verlichten, is heel dankbaar werk”, zegt Pleizier. De Genemuidenaar doet dat ondertussen op een breed terrein. Met Massage Genemuiden masseert hij kinderen en volwassenen. Naast ontspanningsmassage biedt hij veel klachtgerichte massage. “Massage is in Nederland altijd een beetje onderbelicht, terwijl je er veel resultaten mee kunt boeken. Ik behandel bijvoorbeeld mensen met lichamelijke klachten of blessures, maar ook mensen met chronische hoofdpijn, hyperactiviteit, nervositeit en stress. Andere specialismen zijn zwangerschapsmassage en kindermassage”, legt Pleizier uit.

De resultaten zijn soms opvallend. “Ik heb kinderen met buikpijn behandeld. Die hadden zonder succes al veel medische onderzoeken ondergaan, terwijl ze met massage snel van hun klachten af waren.”

Kijk voor meer informatie op www.massagegenemuiden.nl.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500