Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed zomerseizoen voor Bestevaer

Geplaatst op: 16 september 2014

GENEMUIDEN – Zwembad Bestevaer kijkt met een positief gevoel terug op het zomerseizoen. Dankzij het vele mooi weer kende het zwembad een drukke periode. Met de toeloop van de recreatiezwemmers is het management daarom ‘zeker tevreden’. Op minder zomerse dagen was het zwembad regelmatig toch goed gevuld dankzij speciale wateractiviteiten voor de jeugd. 

Inmiddels zijn de eerste activiteiten van de doelgroepen voor het nieuwe seizoen. Ook is er weer gestart met de zwemlessen, waarvoor veel belangstelling niet allen uit Genemuiden, maar ook uit de regio is o.a. Stadshagen en IJsselmuiden. Ook vanuit enkele scholen in Genemuiden is er belangstelling voor het schoolzwemmen. Deze laatste ontwikkeling juicht bestuur en management toe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500