Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel voedsel voor Voedselbank

Geplaatst op: 28 september 2014

GENEMUIDEN – De inzamelingsactie voor de Voedselbank leverde zaterdag meer dan 140 volle kratten met voedsel op. Bij de Boni en Albert Heijn is ook nog eens 192 euro ingezameld. “We zijn wel vier keer op en neer van Genemuiden naar het inzamelingspunt in Hasselt gereden”, zegt Gert Driessen over de ‘superdag’.

Maandag worden de verzamelde producten weer verder verwerkt tot voedselpakketten. De secretaris van de voedselbank (Wout van Hasselt) gaf aan erg verrast te zijn door het hoge aantal ingezamelde kratten. In Genemuiden hielpen 32 genemuidenaren met het uitdelen van de boodschappenlijstjes en inpakken van de kratten. De meeste mensen hebben 1 uurtje geholpen en dit ervaren als een hele leuke en dankbare taak. Het vervoer (een transportbus) tussen Genemuiden en Hasselt is deze dag gesponsord door autobedrijf Breman.

“We hopen ook bij komende acties weer dat mensen 1 uurtje zich weer willen inzetten voor de voedselbank. Wij willen alle vrijwilligers en sponsoren bedanken”, aldus Driessen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500