Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eben Haëzerschool bestaat 25 jaar

Geplaatst op: 29 september 2014

GENEMUIDEN – Op 1 augustus 2014 was het 25 jaar geleden dat de Eben Haëzerschool officieel mocht bestaan. Op D.V. donderdag 9 oktober wordt bij dit bijzondere feit stilgestaan. “In schoolverband hopen we deze dag met de kinderen te vieren in een feestelijk programma.
’s Avonds is er een herdenkingsbijeenkomst in de Jachin en Boazkerk, Taghof 3 te Genemuiden. We hopen dan, onder andere, de CD ‘Eben-Haëzer’ te presenteren. De bijeenkomst is gepland van 19.00 – 20.30 uur. Daarna is er een reünie in het school- gebouw, Greente 87. Bij deze gelegenheid kunnen het jubileumboek en de jubileum-CD aangeschaft  of besteld worden. Graag nodigen we ouders, oud-leerlingen, oud-collega’s en andere bij de school betrokkenen van harte uit.”
Namens het bestuur en het team, A. Trouwborst, secretaris   B. Gijssen, directeur

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500