Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Driehonderd nieuwe banen in Hasselt

Geplaatst op: 4 oktober 2014

HASSELT – De komst van Scania en Westerman Van Dieren naar Hasselt levert maar liefst driehonderd nieuwe banen op. Gedeputeerde Theo Rietkerk noemt dat geweldig nieuws. De komst van de ondernemingen naar Bedrijvenpark het Zwartewater was enige weken terug al bekend, maar niet dat er zoveel nieuwe arbeidsplaatsen zouden komen.

Volgens burgemeester Bilder is dit een enorme opsteker voor heel Zwartewaterland. Scania gaat in Hasselt vrachtwagens gereedmaken voor de export. Ze worden straks over het water vervoerd. Westerman Van Dieren zocht een tweede vestiging vanwege uitbreiding van het aantal opdrachtgevers. Het bedrijf, met Genemuider invloed, is nu gevestigd in Nieuwleusen.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500