Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mandjeswaardbrug vernield

Geplaatst op: 7 oktober 2014

Onderdelen van de Mandjeswaardbrug zijn in de nacht van zaterdag op zondag door vandalisme zo ernstig vernield, dat de brug voor scheepvaart niet meer kan worden bediend. De bewoners van Mandjeswaard hebben geen last van de schade aan de brug. De scheepvaart daarentegen wel. De brug wordt nu niet bediend voor pleziervaart. Het scheepvaartbericht, met de mededeling dat de brug is gestremd voor scheepvaart, is zondag verzonden.

Op dit moment is het moeilijk om aan te geven wanneer de brug weer operationeel is. Nadat de schade is geïnventariseerd en de kosten in beeld zijn, vinden de herstelwerkzaamheden plaats. De gemeente heeft aangifte van de vernielingen bij de politie gedaan.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500