Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

NVM Open Huizen Dag weer bijzonder geslaagd

Geplaatst op: 8 oktober 2014

De landelijke NVM Open Huizen Dag, die de Nederlandse Vereniging van Makelaars ieder half jaar houdt, trok afgelopen zaterdag weer erg veel bekijks. Het aantal bezoeken aan de deelnemende huizen kwam dit keer uit op bijna 150.000. Dat blijkt uit een bliksemenquête van de NVM. Een op de vijf deelnemende huizen kreeg geen bezoek. Onder de belangstellenden in de gemeente Zwartewaterland waren veel starters maar ook veel doorstromers, aldus Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Nu de woningmarkt weer aantrekt, verkopers reëlere vraagprijzen hanteren en met een historisch lage hypotheekrente, komen koopwoningen steeds meer in bereik voor veel mensen. De NVM Open Huizen Dag heeft niets van zijn aantrekkingskracht verloren, zo werd op deze zonnige najaarsdag duidelijk. Het aantal deelnemende woningen bedroeg vandaag zo’n 47.000. Dat zijn er iets meer dan het jaar ervoor, maar wat minder dan april jongstleden.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500