Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Week goedkoop eten in ‘WaterReijk’

Geplaatst op: 10 oktober 2014

De inkopen zijn gedaan, de voorraad is op peil en de  pannen pruttelen op het vuur. Van 11 t/m 19 oktober is de ‘WaterReijk Restaurantweek’. Maar liefst 34 deelnemende restaurants in de gemeente Steenwijkerland staan klaar om de lekkerste 3-gangenmenu’s te reserveren aan de gasten. Alle koks laten zich van hun beste kant zien. Zo ook Ruben Meijboom van Huis ten Wolde. “We willen de mensen tijdens de restaurantweek verrassen met lekker eten en nieuwe smaakcombinaties”, aldus Ruben. Er zijn maar liefst 3 prijscategorieën, dus voor elk wat wils. Een uitgelezen kans voor iedereen om te komen proeven.

3-gangen herfstmenu’s met producten uit de streek
Van 11 t/m 19 oktober bieden de restaurants in de regio een 3-gangenmenu aan voor een vaste prijs van € 20,-, € 27,50 of € 35,-. “Met ingrediënten als speculaas, champignons en wild haken de restaurants in op de herfst. Echte herfstmenu’s met producten uit de streek. Om van te watertanden”, vertelt Jakob Ponstein van WaterReijk Marketing. Op de website www.WaterReijk.nl/restaurantweek vind je een overzicht van de heerlijkste menu’s en restaurants.

Winactie voor gratis diner voor 2
Tijdens de ‘WaterReijk Restaurantweek’ maakt iedere gast kans om na afloop van de week nog eens bij één van de deelnemende restaurants gratis te eten. Iedereen die tijdens de restaurantweek een ‘selfie’ maakt met zijn menu en deze deelt op twitter maakt kans. Vermeld daarbij duidelijk de hashtag #WRRW. Na afloop van de restaurantweek maakt WaterReijk Marketing op 20 oktober de winnaar van een etentje voor 2 bekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500