Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maandag en dinsdag Sportclub-voetbal

Geplaatst op: 12 oktober 2014

Topklasse-voetbal ligt even een week stil, maar liefhebbers kunnen volop terecht bij Sportclub Genemuiden. Maandagavond spelen de beloften bijvoorbeeld tegen de talenten van Vitesse A1. Dat duel begint om 19.00 uur. Een dag later speelt de hoofdmacht van Sportclub Genemuiden de vriendschappelijke ‘burenruzie’ met DESZ. Dat duel wordt gespeeld in Zwartsluis en begint om 20.00 uur. Zaterdag is vervolgens het bekerduel tegen SC Joure en op maandag voor de biestemerk neemt Arjan Kolk afscheid. Hij speelt dan in een team met onder andere Willem Lanjouw en Andre de Boer tegen Sportclub 1.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500