Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Oktoberfest in Hasselt

Geplaatst op: 12 oktober 2014

Hasselt staat op zaterdag 25 oktober in het teken van de beste Schlagers, Bier en Bratwurst tijdens het Oktoberfest. Op initiatief van Café Ad’vundum en Culinair Centrum De Herderin i.s.m. de nieuwe stichting Hanzestad Hasselt Marketing een oergezellige avond vol Duitse Gemütlichkeit und Spaß.

Het feest zal plaatsvinden in Culinair Centrum De Herderin, dat voor de gelegenheid zal worden ingericht als een traditionele Festhalle. De keuken van het restaurant van De Herderin staat garant voor een smakelijke stamppot. De avond zal worden opgeluisterd met Duitse Schlagers en volksmuziek door de Stroomdalkapel. Dit muzikale gezelschap uit het Drentse Zeegse heeft al diverse prijzen binnengesleept met hun vrolijke en uitbundige optredens.

Gezien de beperkte ruimte is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het Oktoberfest. Vanaf 17.30 uur opent De Herderin de deuren voor het publiek en het feest zal duren tot 23.00 uur. Er kan worden gekozen voor toegang met of zonder stamppotbuffet. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Herderin en Ad’vundum. Wees er snel bij, de belangstelling is groot en vol=vol.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500