Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkeldiefstal met geweld

Geplaatst op: 28 oktober 2014

Twee jongens uit Zwolle (15 en 16) aangehouden voor winkeldiefstal met geweld. In een supermarkt aan de Dobbe hadden zij frisdrank en sterke drank meegenomen, zonder die aan de kassa af te rekenen. Het tweetal was er vandoor gegaan maar werd later op de Zwartewater Allee door personeel aangehouden.

Daarbij werd een van hen door een van de winkeldieven tegen haar benen geschopt. Met behulp van ander personeel werden de jongens meegenomen naar het bedrijf en daar aan de politie overgedragen. Na verhoor zijn de jongens in de loop van de avond op vrije voeten gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500