Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn organiseert volleybal activiteiten

Geplaatst op: 31 oktober 2014

Op woensdagmiddag 17 december organiseert volleybalvereniging Ruutvoorn in samenwerking met de buurtsportcoaches een scholenvolleybaltoernooi voor alle groep 7- en 8-leerlingen uit de gemeente Zwartewaterland.

De leerlingen kunnen zich in teams van 5 of 6 kinderen aanmelden. Iedere school mag één of meerdere teams inschrijven. Per team is het wenselijk om een begeleider te hebben. Dit kan een ouder, broer, zus of iemand anders zijn die het leuk vindt om het team te coachen tijdens deze middag, die zal duren van 14.00 tot 17.00. Lukt dit niet, meld je als team dan toch gewoon aan en dan zorgen wij voor een goede begeleider.

Dus lijkt het jou leuk om met jouw school te volleyballen tegen andere scholen uit de gemeente, geef je dan als team zo snel mogelijk op bij je juf of meester en hopelijk zien we jullie dan op 17 december in d’ Overtoom in Genemuiden.
Volleybaltrainingen

Naast het volleybaltoernooi biedt volleybalvereniging Ruutvoorn ook de mogelijkheid om deel te nemen aan 3 trainingen. Hiervoor zijn alle kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 uitgenodigd. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdag 12, 19 en 26 november van 16:00 tot 17:30 in Sporthal de Prinsenhof in Hasselt. De trainingen zijn gratis.

Wil je eens proberen wat volleyballen echt is en leren duiken, smashen en opslaan? Dan is dit echt iets voor jou! Geef je vóór 10 november op via de mail: m.jansen@zwartewaterland.nl of bel naar 06-30408576, Martijn Jansen.

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500