Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook containers op Havenplein

Geplaatst op: 4 november 2014

Foto Enrico Kolk

Naast de gebruikelijke marktdrukte op het Havenplein dinsdagmiddag, wordt vlak daarnaast een van de laatste ondergrondse containers wordt geplaatst. Een van de parkeerplaatsen voor het voormalige gebouw van ABN AMRO wordt omgedoopt tot ‘vuilnisbelt’.

Binnenkort wordt het restafval niet meer ingezameld via de grijze containers, maar kunnen mensen hun afval in de ondergrondse containers deponeren. De huidige restafvalcontainers worden vervangen door een container voor het plastic afval. Vanaf 1 januari mogen ook pakken van sap en zuivel bij het plastic afval gedaan worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500