Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Martijn Jansen bij Sportcafé

Geplaatst op: 5 november 2014

Foto Helmich Lubberts

Martijn Jansen is op woensdag 19 november ook te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé. Dit seizoen werkt de aanvaller aan zijn terugkeer na het nodige blessureleed, maar het afgelopen decennium was Jansen vaak de smaakmaker bij Sportclub Genemuiden. Hoogste tijd voor een mooie terugblik op zijn loopbaan en zijn ambities. Ook komt zijn werk als Buurtsportcoach aan bod.

Andere gasten in de Havenkamer van De Kaaihof zijn dit keer schaatser Wim Dillen, wielrenner Pascal Eenkhoorn en GTC-voorzitter Kees Kranenburg. De komst van twee andere gasten maken wij nog bekend. Genemuiden Actueel Sportcafé wordt gepresenteerd door Gert Jan van den Berg en is gratis toegankelijk. Wel is het handig om je komst even aan te melden via redactie@genemuidenactueel.nl of door een bericht onder dit artikel achter te laten!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500