Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub bestaat veertig jaar

Geplaatst op: 6 november 2014

Foto Klaas Noordstra

Fotoclub Genemuiden bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom houdt zij een jubileumexpositie in het pas verbouwde pand van Fytac op 14 en 15 november. Burgemeester opent de expositie met het onthullen van de mooiste foto. De expositie bestaat uit 30 foto’s die de leden hebben gemaakt.

Vrijdagmiddag 14 november vanaf 16.00 uur en zaterdag 15 november kan het publiek de foto’s komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. De expositie word mede mogelijk gemaakt door Fytac, Heutink en Hey en Breman beheer. Fotoclub Genemuiden heeft al jaren een doorlopende expositie bij Fytac in de hal en de fitnessruimte’s.

Fotoclub Genemuiden is in 1974 opgericht door zo’n twintig amateur fotografen. Doel was om gezamelijk de fotografie naar een hoger plan te tillen door van elkaar te leren. Daarnaast werden regelmatig expositie’s
georganiseerd, en uitstapjes gemaakt. Anno nu is Fotoclub Genemuiden een club met 19 leden. Ééns in de drie
weken is er een clubavond op maandag, vaak met een speciaal thema. Daarnaast is er een actieve groep portret-fotografie die op locatie of in de studio modellen fotografeert.

De expositie is geopend vrijdag 14 november van 16:30 – 20:00 uur en zaterdag 15 november van 10:00 – 16:00 uur bij Fytac Genemuiden gevestigd aan de Pr. Julianastraat 2.

Kijk ook op www.fotoclubgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500