Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zorgcoörporatie Zwartsluis zoekt naam

Geplaatst op: 8 november 2014

Nu er duidelijkheid is over het voortbestaan van De Schans in Zwartsluis gaat de werkgroep ‘Nieuwe kans voor De Schans’ aan de slag om invulling te geven aan de activiteiten. Een belangrijke eerste stap is het oprichten van een zorgcoöperatie. Deze coöperatie zal het wonen in en rond De Schans zo aangenaam mogelijk maken. Zij willen het voor alle inwoners mogelijk maken om in hun latere leeftijdsfase in Zwartsluis samen verzorgd, veilig en beschermd te kunnen wonen.
Hiervoor worden activiteiten georganiseerd en wordt er gekeken van wat er nodig is om de saamhorigheid met de bewoners en inwoners van Zwartsluis te vergroten. De Schans wordt overgenomen door Wel Wonen B.V. De werkgroep nodigt iedereen uit om een passende naam te bedenken voor de coöperatie. De namen kunnen tot uiterlijk zaterdag 22 november 2014 per mail worden doorgegeven aan Roel Huls: r.huls@planet.nl, Jan Kootstra: ja.kootstra@planet.nl of Barend Vinke: bavinke@hetnet.nl. De winnaar krijgt een taart aangeboden met daarop de nieuwe naam.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500