Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koek kopen van Living Water

Geplaatst op: 9 november 2014

De leden van de Genemuider Gospelgroep Living Water gaan van maandag tot en met vrijdag huis aan huis speculaas koeken verkopen. Deze heerlijke speculaas koeken zijn gebakken door Bakkerij Van Dijk. “Een lekker speculaasje bij de koffie en thee, een grote voorraad is ingekocht, om u daarbij niet teleur te stellen dat we spreekwoordelijk uitverkocht zijn”, laat het koor  weten.

De Gospelgroep, onder leiding van de nieuwe dirigente Ingrid de Goeij is zich momenteel aan het voorbereiden voor de medewerking aan de kerstnachtdienst in de Gereformeerde Kerk. Nieuwsgierig geworden, kijk dan voor meer informatie over Living Water op  www.livingwater.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500