Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatieavond de Meente over veranderingen inde zorg

Geplaatst op: 12 november 2014

Op donderdag 20 november a.s. organiseert Stichting de Meente een informatieavond voor alle inwoners van Genemuiden. Tijdens deze avond zal het gaan over de veranderingen in de zorg. Met name de consequenties van het nieuwe overheidsbeleid zullen worden toegelicht en de gevolgen die dit heeft voor de zorgverlening.

Daarnaast zal een uitleg gegeven worden over de wachtlijst van de Meente en het beheer hiervan. Deze avond is een vervolg op de reeds in het voorjaar gehouden voorlichtings-bijeenkomsten. De consequenties van het vastgestelde beleid kunnen ingrijpend zijn voor zorg en huisvesting in de toekomst. Om die reden licht het Bestuur dit graag nog een keer toe.

Aanvang van de avond: 19.30 uur in de Meente, zaal Stadskamp.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500