Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderen Benjamin genieten bij Van de Weg

Geplaatst op: 13 november 2014

De peuters van Benjamin zijn op maandagmiddag, dinsdagmorgen, dinsdagmiddag en woensdagmorgen bij deze Slagerij van de Weg geweest. “Wij hebben een rondleiding gehad door de slagerij. Wat mooi om te zien hoe alles er ‘achter de schermen’ aan toe gaat. We mochten in de koelcel kijken, daar zagen we een echte varkenspoot liggen die onze oma’s of mama’s in de soep gebruiken…”, aldus de kinderen van Benjamin.

“Na de rondleiding mochten we zelf iets maken. We kregen een bakje met salade wat we mochten versieren met stukjes tomaat, druif, enz. Zelf een augurk met boterhamworst inpakken hebben we ook gedaan! Vlaggetje erop….en klaar is kees! Gehaktballetjes, stukje augurk erop. Worst met een vlaggetje, hoe leuk is dat? We voelden ons echte slagers ‘in de dop’ !

Het hele bakje met al het lekkers hebben we mee naar huis genomen in een tasje. In dit tasje zat een kleurplaat. Die mogen we thuis kleuren en bij de slager weer inleveren. We kunnen er een prijsje mee winnen! En….aan de mama’s was ook gedacht, er zat een tijdschrift in het tasje over lekker eten! Kunnen ze weer lekker koken, dat vindt papa ook weer fijn.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500