Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Powerslim helpt gezonder en slanker leven

Geplaatst op: 13 november 2014

Alien Kolk – van Dijk is voor Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis voedingscoach vanuit PowerSlim. Wat is PowerSlim? “PowerSlim helpt je gezonder en slanker van het leven te genieten. Je staat er niet alleen voor. Samen met je voedingscoach ga je naar een nog hogere kwaliteit van leven. Een kwaliteit van leven vol vitaliteit, waar genieten, gemak en gezondheid hand in hand gaan.”

Wat kan PowerSlim voor je doen? “Samen met PowerSlim kan ook jij je leven vanaf vandaag blijvend veranderen. Je bent niet de enige. Vaak is er al van alles geprobeerd wat soms tot een goed succes leidt en andere keren niet. PowerSlim is ontwikkelt voor echt resultaat op lange termijn. Wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig te volgen met een productlijn van maar liefst 120 producten waar je uit kan kiezen. Ook is er de langdurige begeleiding van de voedingscoach, tijdens jou weg naar, maar ook vooral na het behalen van het streefgewicht! Resultaat op lange termijn dat is wat wij enorm belangrijk vinden. Velen zijn je al voor gegaan op het pad naar een vitaler, slanker
en gelukkiger leven. Die mooie toekomst gun ik jou ook. Zet daarom samen met PowerSlim vandaag nog de eerste stap!”

Meld je aan voor meer vrijblijvende informatie via beslim81@gmail.com of telefoonnummer 06 – 12 87 45 14 op woensdag 19-11 is er een workshop “eindelijk slank”.  Hier zijn nog enkele plekjes vrij, graag aanmelden via de mail.

www.powerslim.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500