Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie zoekt getuigen ongeval

Geplaatst op: 14 november 2014

De politie is op zoek naar getuigen van het ernstige verkeersongeval op de N50 van maandagmorgen 10 november rond 05:30 uur, waarbij een 56-jarige man uit Kampen ernstig gewond raakte. Bij het ongeval waren een landbouwtractor, de personenauto van het slachtoffer en een vrachtwagencombinatie betrokken. Inmiddels zijn de betrokken bestuurders en een aantal mensen op de plaats van aanrijding gehoord. Graag wil de politie in contact komen met ooggetuigen die hierover nog niet met de politie gesproken hebben. Zij worden verzocht contact met haar op te nemen via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Van Dijk Containers 500