Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volleyballen in de Ruutnacht

Geplaatst op: 16 november 2014

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 januari van het nieuwe jaar kan iedereen proberen om de vele oliebollen en de kerstmaaltijden op een sportieve manier te verwerken in het nachtvolleybaltoernooi. Het gezellige volleybaltoernooi, de ‘Ruutnacht’ , wordt voor de vijfde keer georganiseerd. De recreatieheren en het meisjes A-team van volleybalvereniging Ruutvoorn uit Genemuiden tekenen deze keer voor de organisatie. Het sportieve volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 20.00 uur en gaat door tot in de late nacht.

Tijdens dit festijn is er natuurlijk muziek. Het team van De Vuurpijlen heeft zich in ieder geval vorig jaar al aangemeld omdat ze wel wilden volleyballen maar zich helaas niet hadden opgegeven. Maar iedereen die een beetje of een beetje goed kan volleyballen, kan zich voor dit gezellige volleybalevenement uitsluitend opgeven met een team van minimaal 6 personen via nachtvolleybal@hotmail.com. De sluiting van de inschrijving is op 24 december 2014. Er wordt gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule.

Het inschrijfgeld bedraagt E 30,- per team en kan op de speelavond zelf betaald worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500