Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Orkest en drumband Hasselts Fanfare concerteren

Geplaatst op: 17 november 2014

Zowel het orkest als de dames en heren slagwerkers van Hasselts Fanfare geven komende zaterdagen een concert, respectievelijk op 22 en 29 november aanstaande.

Het orkest verleend de 22e haar medewerking aan het ‘Quattro concert’ in Doornspijk. Zoals de naam van het concert al doet vermoeden wordt dit een avond vol blaasmuziek, waar niet alleen de Hasselter Fanfare te horen zal zijn, maar ook de Jouster Fanfare, ‘Juliana’ Doornspijk en ‘Advendo’ Franeker. Het beloofd een avond te worden met een zeer afwisselend programma van traditionele marsen, technisch ingewikkeld werk tot populaire filmmuziek.

Na de succesvolle presentatie op het marsconcours te Schiedam, waar met 80 punten overigens een fraaie eerste prijs werd behaald, richt de drumband zich op haar concert van zaterdag 29 november aanstaande. Dit wordt een gezamenlijk concert met de slagwerkgroep St. Remigius Harmonie te Weerselo. Onder de titel ‘DrumXperience’ beloven de muzikanten een waar drumspektakel neer te zetten. Naast de slagwerkgroepen verlenen ook een blazerssectie, band en zang hun medewerking aan deze avond.

Via YouTube kunt u overigens genieten van het drumbandoptreden tijdens het marsconcours

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500