Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dressuurcup in manege van start

Geplaatst op: 21 november 2014

Foto's Erik Eenkhoorn

De Felix Accountants Dressuur Cup is voor het derde jaar op rij van start gegaan. De eerste wedstrijd was vanavond in Genemuiden. Net als voorgaande edities hebben de ponyruiters weer massaal ingeschreven en wordt er toegeleefd naar de spannende finale, die op 27 december eveneens in Genemuiden plaatsvindt voor de top juryleden Mathie Boomaars en Janine van Twist. Rianne Kooistra won de voorgaande edities met haar pony Mr. Bojengel.

De Felix Accountants Dressuur Cup is een initiatief van drie verschillende rijverenigingen en wordt, naast verschillende andere bedrijven, ondersteund door hoofdsponsor Felix Accountants. “Het doel van de Felix Accountants Dressuur Cup is om de dressuur voor jongeren naar een hoger niveau te tillen. Ponydressuur op hoog niveau in de regio dus”, legt Lianne Flier-van Boven uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500