Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Poolse inbrekers aangehouden

Geplaatst op: 23 november 2014

Zaterdagavond heeft de politie aan de Drafkistweg in Staphorst drie mannen aangehouden omdat zij inbrekerswerktuig (diverse gereedschappen) in hun auto hadden liggen. Ook trof de politie een mes bij hen aan, en een hele kleine hoeveelheid drugs.

Een getuige zag de geparkeerde auto staan, vertrouwde het niet en belde de politie. Deze besloot het voertuig en de inzittenden te controleren. Na aantreffen van de inbrekerswerktuigen zijn de mannen, drie Poolse mannen van 23, 25 en 26 jaar oud, aangehouden. De mannen hebben een boete gehad voor de inbrekerswerktuigen en zijn na verhoor heengezonden. De gereedschappen, het mes en de drugs zijn in beslag genomen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500