Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 23 november 2014

t Olde Staduus houdt op 1 december een informatieavond voor vrijwilligers. Er is werk genoeg  Denk aan helpen in de winkel en het toeristisch informatiepunt, diverse bode- en beheerstaken, helpen bij de organisatie en uitvoering van evenementen of andere activiteiten. Er is schoonmaakwerk. Er is koffiedrinken op de dinsdag- en donderdagmiddagen.

“Hoe meer mensen zich aanmelden en inzetten, des te beter kunnen we de taken verdelen. Dus ook voor enkele uurtjes in de week of incidenteel bij een klus zoals de extra schoonmaakbeurt, die twee keer per jaar wordt gehouden, kunnen we zeker nog hulp gebruiken. Onder het genot van een kopje thee of koffie met een zelfgebakken koekje vertellen wij je graag welke mogelijkheden er zijn om een steentje bij te dragen aan de doelstelling van ’t Olde Staduus.”

Voor eventuele vragen en aanmelden voor deze informatieavond kunt u deze week bellen met één van de beheerders:

Klasien Hoekman-Fuite (06-22037035) of Jan Heutink (06-51135863)

Graag tot maandag 1 december 19.30 uur in ’t Olde Staduus!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500