Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooie prijzen en leuke wedstrijden op Superzaterdag

Geplaatst op: 25 november 2014

Bezoekers van Superzaterdag lopen de kans dat ze met meer naar huis gaan dan waarmee ze gekomen zijn. In veel winkels zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen die een aankoop doet, dingt bovendien mee naar een exclusieve vaartocht op de Vijf Gebroeders. Neem als de temperaturen straks weer aangenaam zijn, je beste vrienden of familie mee op dit historische turfschip.

De Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) geeft twee vaartochten weg: een iemand wint de tocht en mag zelf de opvarenden uitkiezen, en twaalf mensen mogen afzonderlijk een keer aan boord meevaren van de Vijf Gebroeders. Maar er zijn veel meer prijzen te winnen. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld de Selfiewedstrijd voor Pieten. Stuur de leukste Pietfoto’s op naar info@winkeleningenemuiden.nl of lever ze in bij Blokker Genemuiden. De Sinterklaasbrigade organiseert bovendien ook nog een speurtocht door Genemuiden.

Ook in afzonderlijke winkels zijn mooie prijzen te winnen. Dat kan bij Heutink Dierenspeciaalzaak door het gewicht van een kruiwagen te raden. Bij Slagerij van de Weg moet de juiste lengte van een overheerlijke worst worden geraden. De winnaar mag hem uiteraard meenemen. Ook aan de overkant bij Top1Toys Zwartewaterland, in deze tijd druk bezocht door Sinterklaas,  is een raad & win-actie. En wat te denken van de complete metamorfose die Anna’s Mode aanbiedt!

En dan zijn er nog verschillende wedstrijden, zoals de balhooghoudwedstrijd bij Flier Sport en Fashion en de verkiezing tot beste bloemstylist van Genemuiden (bij Bosch Bloemen). Buiten dat hebben de MVG-winkeliers natuurlijk veel leuke aanbiedingen.

Kijk op www.winkeleningenemuiden.nl voor al het laatste nieuws over Superzaterdag en de MVG. Volg ook @genemuidenMVG op Twitter.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500