Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Bovenstem oefenen

Geplaatst op: 27 november 2014

Op zaterdag 29 november a.s. wordt er weer een oefenavond voor de bovenstem gehouden in de Grote Kerk aan het Kerkplein. De aanvang is 19.30 uur en we hopen rond 20.45 uur af te sluiten. “We hopen deze avond weer een nieuwe psalm te hebben. Door deze oefenavonden proberen we het zingen van de bovenstem gaande te houden”, aldus de organisatie.

Bovenstem 29 november
In psalm 104 zingt de dichter: Ik zal den HEERE zingen in mijn leven; ik zal mijn God psalmzingen, terwijl ik nog ben.
In de berijmde versie van Psalm 104 is dit prachtig weergegeven met de volgende woorden:
Ik zal, zolang ik ’t levenslicht geniet,
Gods mogendheid verheffen in mijn lied.
Ik zal mijn God met lofgezangen eren,
Terwijl ik nog op aarde mag verkeren.
Dat is ook het doel van de oefenavonden. De Heere met lofgezangen eren!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500