Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoog bezoek voor Superzaterdag

Geplaatst op: 29 november 2014

Helemaal onverwachts was zijn komst niet, maar toch is de organisatie van Superzaterdag blij met de komst van Sinterklaas. Die vermaakte zich zaterdagochtend prima op de klanken van Anders dan Normaal. Het koor speelde voor de oude locatie van de BONI. In de winkels van Genemuiden is tijdens Superzaterdag veel extra’s te doen.

Bij Bosch Bloemen begon bijvoorbeeld direct de wedstrijd ‘wie is de beste bloemstyliste van Genemuiden’ met drie deelnemers. Elk uur beginnen nieuwe kanshebbers. Superzaterdag is een initiatief van de MVG en moet ook mensen van buiten naar Genemuiden trekken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500