Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaren gaan evangeliseren

Geplaatst op: 1 december 2014

Een groep mensen uit Genemuiden gaat op zaterdag 13 december folderen voor de evangelisatie in Leeuwarden. In de Friese hoofdstad is een evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeente gevestigd. Elk jaar gaat één van de verenigingen van de Gereformeerde Gemeente in Genemuiden folders huis-aan-huis bezorgen in Leeuwarden om mensen op te roepen een bezoek te brengen aan de evangelisatiepost. Ook krijgen mensen een uitnodiging voor een kerstconcert in de Grote- of Jacobijnerkerk in de stad.

De organisatie is nog op zoek naar mensen die mee willen helpen. Zij kunnen zich vóór zaterdag 5 december opgeven via alienvandijk@hotmail.com. Via dat e-mailadres is meer informatie te krijgen over de actie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500